úterý 19. ledna 2016

Prodej slámy

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů sláma. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kg za 4Kč dál budu prodávat čištěné proso žluté, oves nahý, ovesnou slámu a slámu z prosa-vhodná pro koně. Volejte vždy po hodině na tel.


Prodej slámy

Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší . Sláma pšeničná a ječmenná. Starožitný kobereček pod domácího mazlíka.


PRODEJ A DOPRAVA SENA, SLÁMY A NAŠE DALŠÍ SLUŽBY. Sháníte kvalitní podestýlku, krmivo nebo dokonce palivo? Pak je nabídka sena a slámy určena právě pro vás. Rostlinná výroba prodejem konzumních brambor . Vykupujeme veškeré zemědělské komodity, převážně seno , slámu a pelety.


Náš zájem je také o slámu přímo na řádku. Prodám slámu vhodnou na podestýlku v hranatých balíkách. Množství cca 1tun.


Pastevní ustájení koní , prodej balíků sena , slámy , doprava balíků sena a slámy , doprava a prodej. Prodám Seno , sláma malé balíky , velké kulaté balíky. Giant Island Easy Farm 2. Unsubscribe from MTFarm. Obchod pro horké prodej slámy lis s AIK strojů. Jsme jedním z předních dodavatelů slámy lis v Číně.


Prodej slámy

Lze zajistit vysokou kvalitu a nízkou cenu. Nabídka, Špatné seno, Špatné seno vhodné pro podestýlku pod býky. Výrobek je dodáván v originálním dřevěném stojanu, který je možné umístit na odkládací plochu stolu nebo pověsit na stěnu. Informace ZD - prodej pšenice, ječmene, kukuřice a slámy. Krmivo pro zvířata vhodné pro koně, skot, ovce,.


Vlhká píce zabalená do kulatých balíků a. Výborné výživné krmivo. Při větším odběru možná sleva. Nabízíme k prodeji letošní slámu.


Prodej slámy

Dobrý den, zaujal mne Váš inzerát sláma v kulatých balících, prodej slámy na Sonux. Zemědělské družstvo Hodonice oznamuje, že v úterý 17.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky