pondělí 25. ledna 2016

Plavkovina metráž

Velký výběr látek pro výrobu sportovních oděvů - plavkovina a látky na fitness. E-shop metrový textil, látky, metráž. Lycra je materiál,který můžete využít nejen na šití plavek,ale i šatů,kalhot,legín,sportovních dresů apod.


Plavkovina (lycra) metráž je veľmi elastická funkčná látka. Prodej metráže, plavkovina , krajka, efektní látky k výrobě gymnastických dresů, závodních kostýmů. Potištěná plavkovina -hvězdy na americkou vlajku (modrobílá). V naší nabídce je také plavkovina v metráži.


Univerzální jednobarevná . Elastická, lesklá látka vhodná na taneční kostýmy, plavky, spodní . K prevádzkovaniu webu DomLátok. Cookies sú súbory slúžiace na prispôsobenie obsahu webu, na meranie jeho funkčnosti a . Príjemná plavkovina v tyrkysovej farbe. Všechny námi nabízené látky a ostatní galanterií si můžete osobně prohlédnout na naších provozovnách v Krnově nebo Brně. Letní počasí láká obléci plavky a plavkovina bude tím nejideálnějším materiálem.


Plavkovina metráž

Zákazník zrušil zakázku. Vhodná k šití plavek nebo dresů. SLEVA víc než : původní cena 19. Metrový textil Pončík ponúka plavkoviny lesklé v žiarivých neónových farbách na šitie tanečných . Látky metráž - plavkovina velryby.


No photo description available. Inzerát Látka plavkovina v okrese Svitavy, cena 75Kč, od kočkodan na Sbazar. Zbytky látek manšestr látky metráž.


Ohledně jejich přesné dostupnosti nás prosím kontaktujte . Výprodej metráže látky sleva plavkovina pruhovaná bílá a růžová. PLAVKOVINA , MAB trade. Vítejte na stránkách BM Textil. Jsme stabilní firma s letou tradicí. Nabízíme širokou nabídku materiálů.


Zde si můžete prohlédnout fotky některých látek . V této kategorii nebylo nalezeno žádné zboží. Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit . Vyberte si látky, metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu. Tento pin objevil(a) Kristýna Žáková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Lycra pružná, příjemná ideální na šití plavek. Gramáž: 2g Uvede ná cena je za půl metru. Je elastická do všetkých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky