čtvrtek 28. ledna 2016

Ceník plechů

Ceník plechů

Základní cena za MJ ? Ještě jste se nepřihlásili? Sortiment a ceník platný od 1. STEEL Košice síla odběr nad 3t odběr do 3t - 70mm. Tabule a svitky plechů různých materiálů, barev a rozměrů.


Plech děrovaný mm čtvercový otvor mm řadová rozteč mm (1x2m). Ceník ohýbání plechů. Název, rozměr, mj, bez Dph, s Dph. Pozink - FeZn, m 12-Kč, 14 Kč.


Al lak, m 38-Kč, 4685 . Ceny v ceníku jsou informativní. Pro přesnou cenu na konkrétní materiál a množství použijte poptávkový formulář na našich stránkách,případně . CENÍK TRAPÉZOVÝCH PLECHŮ. Donna lak - polyester μm . Nový souhrnný ceník výrobků Lindab. Trapézové plechy lakované ( ceník ). Povrch lesk je ocelový, oboustranně žárově pozinkovaný plech , na pohledové straně s lakem na polyesterové bázi o . Barevný pozinkovaný plech v tabulích pro výrobu klempířských prvků. Více položek.


Plechy prodáváme pouze po celých tabulích. B(válcovaný za studena). Cena bez DPH a dopravy. Záruka na materiál ‎: ‎roky Minimální sklon střechy ‎: ‎od 3° na dvojitou stoj.


Ohýbačka plechu 1mm. Hmotnost 1m(1ks) ‎: ‎Tl. Práce na ohraňovacím lisu. Aktuální ceny Vám rádi sdělíme na tel. Zabýváme se prodejem základního sortimentu hutních materiálů.


Ceník plechů

CB PROFIL vyrábí a dodává trapézové plechy a vlnité plechy , sendvičové panely , hraněné lemovací a výztužné profily, klempířské prvky, spojovací a těsnící . Dále mohou být opařeny některým typem lakované . Hutnícky materiál - Plechy. Platební podmínky: Barevné. Kotevní šrouby do plechu a dřeva na kotevni-technika.


PERFO LINEA - největší výrobce děrovaných plechů v České republice. Naše dobré ceny, ceník naleznete ihned na stránkách našeho e- shopu. Dělení svitkových plechů. MB - pdf)Lindab - ceník - protectline.


Ceník plechů

Poplastované - plechy. Satjam - katalogy a ceníky okap. Sháníte hutní materiál, jako jsou plechy a nevíte, kde nakoupit nejvýhodněji? Samořezný dvouchodový vrut TN používáme pro montáž sádrokartonových desek do kovové podkonstrukce o tl.


Nabízíme prodej plechů za rozumné ceny a se zárukou kvality. Délka vrutu a vzájemná rozteč .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky