úterý 12. ledna 2016

Roletový překlad heluz

Nosný roletový a žaluziový překlad HELUZ. Trend snižování spotřeby energií se promítá do zvýšení požadavků na tepelněizolační vlastnosti . Zároveň vytváří schránku pro umístění stínicích . Výrobky značky: HELUZ. Možno objednat v šířkách . Venkovní stínicí techniku lze schovat do nosného žaluziového a roletového překladu HELUZ , který má v sobě schránku pro umístění žaluzií, . Stínění je dobré řešit již v projektové fázi, kdy může projektant či architekt navrhnout použití speciálního nosného roletového a žaluziového překladu HELUZ , . ROLETOVÝ PŘEKLAD HELUZ.


Chcete mít stínicí techniku vyřešenu elegantně a účinně? Pak při stavbě využijte speciální nosné roletové a žaluziové překlady HELUZ. Zlatou cenu České stavební akademie v soutěži . Tyto nosné překlady . Montáž nosných žaluziových roletových překladů Heluz. Videospot vyrobila společnost TV-VIDEOPRODUKCE, s. Tieto preklady sú nosné, majú v sebe už zabudovanú . Keramické překlady HELUZ ploché, nosné překlady HELUZ, nosné žaluziové a roletové překlady HELUZ. Popis: Prodám nosný roletový (roleta) překlad HELUZ , nový, . Je vhodný pro novostavby, kde se zabuduje přímo pod okenní překlad a vytváří zde prostor pro lamelový bal.


Roletový překlad HELUZ. Samotná roleta se navíjí . Předokenní rolety do překladů HELUZ jsou svou konstrukcí určeny pro novostavby osazené roletovými překlady značky HELUZ. Vodící lišty, ve kterých se . Nakonec jsme tyto dva kusy na stavbě nevyužily. Překlady se ukládají do systémové malty HELUZ Trend případně do. Je zakázáno provádět jakékoli úpravy tvaru nebo délky roletového překladu ! HELUZ nosný roletový překlad univerzální pro rolety i žaluzie.


Roletový překlad heluz

Slouží jako nadokenní překlad pro os. Hmotnost průměrná inf. Dodávány jednotlivě na paletě. Třída reakce na oheň. U roletového překladu HELUZ můžete očekávat tu nejvyšší kvalitu , . Heluz v šířkových variantách 11 1a 175mm - nosné žaluziové a roletové překlady Heluz.


Díky této technologii je box společně s lištami zazděn ve. HELUZ je možné použít jak ruční, tak i elektrické ovládání . Box - jde o nosný roletový překlad s připraveným a odizolovaným prostorem pro osazení stínících systémů - venkovních rolet a žaluzií. Schránka je vyrobená z . HELUZ vnější strany překladu jsou z cihel . Vyrábí se pro různé šířky zdiva. Jedinečné řešení překladu v ČR. Konfigurátor roletové schránky do překladu HELUZ - schránka pro venkovní rolety.


Roletový překlad heluz

Venkovní hliníkové rolety je možno také instalovat do překladových schránek ( speciálních stavebních překladů).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky