pondělí 18. ledna 2016

Savo proti plísním bezpečnostní list

Identifikátor výrobku. Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlor). Použití: Stlačte bezpečnostní pojistku a současně otočte trysku rozstřikovače do pracovní polohy.


BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Název výrobku: LARRIN PROTI PLÍSNI. Obsahuje chlornan sodný (Sodium Hypochlorite), hydroxid sodný (Sodium Hydroxide). Savo Professional Proti plísním. Datum revize: Strana: ze 6. Satur proti plísni 500ml rozprašovač - Balení: 12ks.


Effect spray proti vosám Hubex monitor. Bezpečnostní listy a Biocidní oznámení. Avivážní prostředek,. P3- Uniklý produkt seberte. Country: Czech Republic - Czech.


Informace o produktu. Klikněte na obrázek pro . EC (REACH), v platném znění. Dokumenty ke stažení. Plíseň před postřikem neodstraňujte, aby nedošlo k rozptýlení nebezpečných výtrusů. Při silném napadení postup zopakujte.


I když předložený seznam. Multifunkční koncentrovaný prostředek Q-Power proti plísním je určený k. Odstraňovač plísně fungicidní a dezinfekční s rozprašovačem. BOCHEMIT Proti plísním - Kapalný přípravek ve spreji určený k odstranění plísní , hub,. V případě zájmu o bezpečnostní list kontaktujte náš zákaznický servis. TRIM čistič koupelny a WC.


Glanc koupelna 5ml. Přípravek je určen k preventivní ochraně dřeva a zdiva proti plísním , dřevo- kazným . Okamžitě působící fungicidní a dezinfekční přípravek. Používá se pro sanaci plísňových napadení dřeva, stěn, omítek, maleb v interiérech i exteriérech. Viz speciální pokyny nebo bezpečnostní listy.


První pomoc: Při nadýchání odstranit zdroj expozice, zajistit postiženému přívod čerstvého vzduchu, udržovat jej v . Na čištění toalet, sanitární techniky (Savo, Bref, Domestos). Pro případnou dezinfekci stěn bazénu a jeho okolí použijte roztok g na 10l vody proti bakteriím a virům, g na 10l vody proti plísním. Z těchto nárůstů – mycelií plísní se uvolňuje do ovzduší tisíce jejich rozmnožovacích výtrusů – spór. SAVO Proti plísním je vhodný k použití . Z této stránky si můžete vytisknout vyjmenované bezpečnostní listy jednotlivých přípravků, pokud by jste měli zájem o další není problém tuto stránku obohatit o .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky