úterý 19. ledna 2016

Barva na kouřovod

Barva na kouřovod

Kvalitní žáruvzdorná černá barva odolná do 500°C. Nářadí na stavbu Žáruvzdorná barva ČERNÁ. Redukce kouřovodu na krbových kamnech. Pro natírání kamen a kouřovodů existují speciální žáruvzdorné barvy. Některé koupíte ve spreji, jiné lze nanášet štětcem nebo stříkací pistolí.


Barva na kouřovod

Poradíme vám, jak napojit kamna na kouřovod a vše co k tomu patří. Senotherm Žáruvzdorná barva ve spreji - antracit 4ml. Stačí protřepat a můžete lehce opravit nedostatky na Vašich kamnech. Krby, kamna, stavba krbu svépomocí. Nedílnou součástí kamen a jejich instalace jsou jistě kouřovody , včetně kolen a různých redukcí.


Kouřová trubka délky 1m o průměru 130mm, barva antracit. Všechno běžně prodávají technické drogerie, kovomaty a prodejny barev. Je určena k nátěru kovových předmětů např. C se používá k opravám povrchů krbových kamen, vložek a kouřovodů. Tloušťka kouřovodu je mm.


Růžice komínová 1mm ,ocel síly 5mm,černá barv. Kouřovody pro kamna s vývodem kouřovodu 1mm. Slouží pro okrasu na kouřovod. Pokládá se na kamna a pojistí se drátem. Jedná se zejména o nátěry krbů, kamen, kouřovodů , výfuků a pod.


Hodí se na nátěry jak údržbové (opravné), tak i na nátěry v prvovýrobě. T kus průměr 120mm, délka 500mm, šířka 340mm, délka překrytí 60mm, síla plechu 5mm, barva černá, hmotnost cca . KOUŘOVOD 120mm - T KUS 120mm. Koleno 45° průměr 1krátké. Hledáte žáruvzdorná barva ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Kourovody DN1pro kamna - barva černá, šedá, hnědá - vyrobené z kvalitních materiálů,.


Gril je opatřen práškovou žáruvzdornou antikorozní barvou , která je odolná i proti nejhorším povětrnostním podmínkám. Rošt je nerezový se zařízením na . Roura kouřovodu je ošetřena černou žáruvzdornou barvou. Bisil Thermo je speciálně vyrobená barva k ochraně ocelových a litinových povrchů vystavených cyklickému tepelnému namáhání do 700°C. Komínová růžice o průměru 1mm barvy šedá.


Povrchová úprava – šedá, teplotě odolná barva. Růžice slouží k zakrytí přechodu mezi kouřovodem. Barva černá nebo antracit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky