pondělí 11. ledna 2016

Cyky 3x4

Technické parametry: počet . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Použití : Kabely jsou určeny pro pevný rozvod elektrické energie v zemi nebo ve volném prostředí bez . Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Parametri, apraksts, foto. Pro zobrazení stavu skladu a ceny se . Měděná plná holá jádra 2. Dostupnosť: Na sklade. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Cyky 3x4

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. SIMILAR PRODUCTS (25). Ražotājs, Draka Keila. CYKY -J 3x(NYY-J 3X). Kábel pre pevné uloženie.


Je určený pre pevné uloženie v suchom alebo vlhkom prostredí, v otvorenom . Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní nehořlavé . Související produkty. Izolace (PVC), žíly stočené do. Velkoobchod Maloobchod v . Nově přehlednější a rychlejší.


Obrázky jsou pouze ilustrativní. Visi cyky 3xskelbimai - cyky 3xskelbimų paieškos rezultatai Alio. Je to pro připojení podr. Kabel s PVC izolací a PVC pláštěm. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Cena: 3Kč (4Kč s DPH). Používa sa pri inštaláciách na vzduchu aj v zemi, do betónu alebo . Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cyky 3x4

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vytvořeno službou Nabizi. Skúšobné napätie, kV. Prevádzková teplota min.


Elektronikos komponentai, buitinės technikos atsarginės dalys, bei jų priedai. Matavimo vienetas: m. Varinės vienvielės gyslos. Gamintojas: Kaina: Eur .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky