pondělí 18. ledna 2016

Polyelast extra

Polyelast extra

Pás se používá jako podkladní vrstva s vyššími nároky na tažnost, mechanickou odolnost a dlouhodobou životnost. Pás je určen pro použití jako finální vrstva hydroizolačního souvrství střešního pláště s vysokými požadavky na tažnost, . Hydroizolácia striech. Pás sa používa ako podkladná vrstva s vyššími . Vrchní pás vyrobený z modifikovaného asfaltu je užitečný svo uvysokou mechanickou odolností, tažností a dlouhodobou životností. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Asfaltový pás je určen pro použití jako finální vrstva hydroizolačního . Výrobce: DEHTOCHEMA TN a. Skladová dostupnost: Na skladě. TechnoNicol - Vyborg Ltd. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Poskytujeme služby v oblasti izolácií plochých a zelených striech, svetlíkov, používame materiály ako sú FIRESTONE EPDM, TPO, Bauder PVC a asfaltové pásy. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Polyelast extra

Cena za balenie 5mNosná vložka - polyester Pás je určený pre použitím ako finálna vrstva hydroizolačného súvrstvia strešného plášť s vysokými . Hmotnost celé palety (kg), 815. Oblast použití, hydroizolace spodních staveb a střech. For access to this extra information a registration is requested. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Polyelast - TPE - Polykemi AB.


Nově přehlednější a rychlejší. Kategorie výrobku: Vodotěsné izolace - asfaltové pásy. ELASTARD šedý, 12Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky