středa 20. ledna 2016

Damarová pryskyřice

Měkne při teplotě °C a ve 1°C se přeměňuje na jasnou řídkou kapalinu. Lehce roztíratelná a dobře se pojící damarová pryskyřice. Používá se například pro lepší zachování olejomaleb.


Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k . V této kategorii naleznete přírodní pryskyřice nejrůznějšího druhu a nejrůznějších použití. Středně tvrdá pryskyřice zvaná též balzám elemi. Balení v uzavíratelném sáčku s polepkou a popiskem. DAMARA - jemná, lehká, čirá, je lehce citrusové vůně, . Recentní, měkká aromatická pryskyřice, získávaná z výronů nařezávané kůry. Někdy je pod pojmem mastic míněna damarová pryskyřice.


Závěrečný lak Acryl lesk . Rovněž šanské müangy v Barměz velké částizávisely na . Používal se jako přísada při rozpouštění jantarové pryskyřice spolu s. Platí, že čím světlejší pryskyřice je tím je kvalitnější. V pozlacovačství a štafírství se přírodní pryskyřice používají zejména ve formě roztoků jako laky nebo i jako lepivé substance. Tato bylina je známa také pod názvy damara, damaroňová pryskyřice, damarová pryskyřice , kopál, kopálová pryskyřice, kopálový strom nebo manila kopál . Cena pro Vás: 1Kč. Damara – souhrnný název pro . Vážení damarové pryskyřice. Kolem čtyři muži, v pozadí chatrč z rákosu - oblast v okolí . Recentní pryskyřice jako je mastix, damara , sandarak a některé kruhy kopálů vytékají z poraněné kůry stromů, mají charakteristický tvar kapek . Zaujme vás svou čistou a jemnou vůni s citrónovými tóny.


Dále se používá damarová pryskyřice , jantar, také asfalty nebo smoly. Jan Karpíšek: Mars č. Pryskyřice jsou rozpustné v alkoholu a uhlovodanech. Domů Tato série Obrazy Staré . Glosbe-Wörterbuch Tschechisch-Deutsch,. Její vůně je čirá, jemně éterická a citrónová. Zahání zádumčivost, melancholii a žal, odbourává depresivní . Velmi stálá, nežloutne, má nízké číslo kyselosti.


Mnoho různých druhů pryskyřic mohou být použity k vytvoření laku. DAMAROVÝ LAK : jedná se o směs terpentýnu a damarové pryskyřice (v poměru díl terpentýnu : díly damarové pryskyřice ). Přípravu laku je možné provádět . Má vysoký lesk, dobře sytí barvu . Přírodní damarová pryskyřice z jehličnatých stromů. Zmírňuje depresi, melancholii, smutek, tiší žal, podporuje dobrou náladu a projasňuje myšlenky.


Vůně: příjemná éterická . Olejový lak dammarový - matný profesionální značky Royal TALENS. Složení : damarová pryskyřice , terpentýn olej zmatňující složky . Má tendenci žloutnout. Zvyšuje jas a lesk barev. Jantarová barva a možnost lehkého sedimentu neovlivňují .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky