čtvrtek 15. října 2015

Ziko sanace

Nová společnost navázala na úspěšnou a dlouholetou existenci firmy . Naše firma si našla místo na trhu zejména při provádění speciálních stavebních technologií, injektáží a vrtných prací. Uplatnění ve stavebnictví je široké . Gebauerova, Ostrava, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, . Provádíme chemické i cementové injektáže a vrtné práce. Specializujeme se na vrtání pažených i nepažených vrtů, opěrných stěn a mostu, hřebíkování.


Ziko sanace

Kurzauskunft der ZIKO sanace , s. Czech Republic, with the main office in Ostrava. It operates in the All Other Specialty Trade Contractors industry. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Aktuální i úplný výpis firmy ZIKO sanace , s. Nabídky volných pracovních míst ZIKO sanace , s. Stavebnictví - sanace.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat . Firma ZIKO sanace , s. Souhrnné statistiky pro ZIKO sanace , s. Líbí se Vám náplň pozice Vrtači a příbuzní pracovníci? Tak neváhejte a kontaktuje zaměstnavatele. Na této stránce naleznete aktuální nabídky práce společnosti ZIKO sanace , s. Zveřejněno Před měsíci.


Podívejte se na podobné pozice. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Nabízíme mikropiloty, kotvení, stříkané betony, chemické a. Provádění specializovaných stavebních prací se zaměřením na vrtání a kotvení stavebních objektů. Hodnocení firmy ZIKO sanace , s. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. Ověřené kontakty z katalogu firem . Místo výkonu práce: Ostrava Přívoz. Pomocné práce vrtače u vrtacích strojů, práce na stavbách po celé ČR (SK).


Working time: Full time. Kontaktní osoba : Jaroslav Černický. Minimum education: Basic.


Ziko sanace

Heřmanice - věznice (Vězeňská služba České republiky), SoD - oprava opěrné zdi v areálu garáží, ano, 03. CZK, ZIKO sanace , s. Pracoviště: Ziko sanace , s. Kamerový systém (bytový dům Sídliště svobody 2 Prostějov) - Společenství vlastníků blok VIII. Moravská Ostrava, obec Ostrava dle přílohy č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky