pátek 9. října 2015

Nerezové trhací nýty

Nerezové trhací nýty

Kvalitní nerezové nýty a další spojovací materiál pro spojení dvou ploch. Mosazný a pomosazený materiál. Pro vyhledání použijte filtr. Při nákupu spojovacího materiálu ve velkém výrazně ušetříte. Velkoobchodní cena a počet kusů . Velikost hlavy až mm.


Profesionální nýtovací a kotevní technika značky FASTY. Naše nýtovací technika zahrnuje trhací nýty , nýtovací matice a veškeré nářadí, které je k manipulaci s . Skladem u dodavateleza dva dny k odběru . Koleno otočné 0-90° s čistícím otvorem, stěna ,6mm . Ušetříte Kč. Prodejní s DPH Kč. Nerez hardgrip, hardlock.


Vzniká velmi těsný spoj. Nýty trhací na kotevni-technika. Barevný univerzální trhací nýt , lakovaný RAL, odolný proti . Gesipa pevnostní nýt s plochou kulatou hlavou. Cena Kč (EUR). Velká hlava dutý nýt: nerez ocel A— č. There is a wide range of standard rivets, it varies according to pieces to assemble or by . Trhací nýt hliníkový s nerezovým.


Nerezové trhací nýty

Slepé nýty (matky, šrouby z oceli, hliníku a nerezové oceli) – je potřeba jen jednostranný přístup při montáži a. Standardní trhací nýty (otevřená forma). ZIPpole je revoluční sloup veřejného osvětlení s. Používajíse jen výjimečně, v poslednídobě především pro upevnění plechu k. Hmoždinka lešenářská.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky