úterý 27. října 2015

Kalciumsilikátové desky

Společnost Promat se za posledních let vypracovala v globálního tržního lídra v oblasti kalciumsilikátových izolačních produktů. Této vedoucí pozice dosáhla . SkamoWall je komplexní systém pro vnitřní izolaci. Klíčovou složkou systému jsou desky z calcium-silikátu s unikátními vlastnostmi.


Ostatní složky systému, jako . Konstrukční kalciumsilikátová izolace. Ty fungují na principu proudění vzduchu, který . Kalciumsilikatové izolace. Jsou lehčené kalciumsilikátové bezazbestové izolační desky. V kombinaci s lehčenými žárovzdornými . Tepelněizolační desky Ytong Multipor lze použít pro vytvoření tepelněizolačních stropních podhledů nebo venkovnímu zateplení obvodového zdiva.


ZEROTHERM systém s kalcium-silikátovými deskami (KSP). Minerální izolační kalcium silikátové desky zesílené celuózou v kombinaci s vhodným . Deska má vysokou teplotu použití, dobré tepelně . Stavební materiál, izolační desky promasil - Aldo-Krby. Výroba a prodej krbů, krbových vložek a. PROMASIL-9KS PROFI je izolační materiál vyvinutý speciálně pro aplikaci při stavbě krbů a . Superisol jsou vápenocementové ( kalciumsilikátové ) desky. Penetrace a lepidlo pro desky SILCA.


Jsou to lisované, kalciumsilikátové izolační desky určené pro použití v konstrukcích kamen a krbů. Tyto desky Dánského výrobce firmy Skamol jsou jedny z . Stačí naformátovat a snadno ukotvit, splníte snadno každý . Deska Grenaisol, vyráběná z expandovaného vermikulitu a speciálního anorganického pojiva, se vyznačuje ideální kombinací izolačních a mechanických . Jedná se o materiál, který je velmi . Vápenokřemičitanové ( kalciumsilikátové ) desky Super-isol umožňují . Omítkami se mohou upravovat stěny z OSB desek, z dřevovláknitých nebo. Materiál je velice snadno opracovatelný, minimálně prašný . Universální kalciumsilikátové desky určené pro aplikaci při stavbě krbů a kamen. Díky vyšší objemové hmotnosti jsou dostatečně staticky pevné pro.


Všechny kalcium- silikátové desky sprašují, což poznáte, když. Skamotec2- izolační desky Skamotec pro stavbu krbů. Izolační desky Silca 2KM jsou kalcium- silikátové stavebně izolační desky pro. Lisované kalciumsilikátové izolační desky určené pro použití v konstrukcích krbů a kamen.


PROMASIL 9KS - kalciumsilikátové tepelně izolační desky ,vyvinuté speciálně pro stavbu krbů a kachlových kamen. Prodáváme kalciumsilikátové desky - izolační materiály - krby svépomocí - krby, kamna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky