čtvrtek 22. října 2015

Tondach románská

Tondach románská

Poptejte nejnižší cenu více . Slouží k napojení střechy na hřeben. ROMÁNSKÁ taška pro připojení hřebene. Pokládá se v první řadě tašek od hřebene.


Tondach románská

Zvýšené části na hlavě tašky . Romańska łączy w jednej dachówce zalety zakładkowych płaskich niecek o wyraźnie wysokim stożkowatym sklepieniu. Podczas wypalania w pozycji . Při pálení naplocho se dosahuje . Pouze ve spojení s komínkem nebo anténním nástavcem a nebo adaptérem na turbokotel. Specializujeme se na prodej střešních materiálů a zaručujeme jejich odborné montáže i rekonstrukce. Je opatřena průběžnou vysokou vodní drážkou, což zvyšuje těsnost střešního pláště proti bouřkovým dešťům a umožňuje pokládání tašek na střechy ve velmi . Společně s příslušenstvím slouží pro kompaktní, vodotěsné řešení odvětrání, anténní. Vyrobeno z ocelového žárově zink.


Materiál: žárově pozinkovaný ocelový plech. Povrchová úprava: povětrnostně odolný polyesterový lak, stejná barva na obou stranách. Protisněhový hák s nosem na zachycení sunutí lavin sněhu ze šikmých střech.


Jeho zakončení je upraveno na konkrétní profil dané tašky, díky čemuž dochází k. Dříve značeno D 4- B! Cena za měrnou jednotku s dph 7KčKS. Sněhový hák pro PÁLENÉ tašky, vyroben z pozinkovaného plechu v různém. Celkový počet měrných jednotek1KS. V˘robky v˘robních závodŰ TONDACH âeská republika. Nabídka na objednávku.


Univerzál posuvná . Prodáváme střešní krytiny, střešní okna, půdní schody, difuzní fólie a parozábrany, okapový . Novostavbě dodá osobitý vzhle stejně tak je vítaná při modernizaci a rekonstrukci domu. Výrobce: TONDACH Česká republika s. Termín dodání: do dnů. Způsob platby: Hotově . Technická poznámka: Komplexní řešení pro nové stavby a rekonstrukce. TONDACH jako jediný výrobce pálených tašek v ČR vyrábí široký sortiment pálených . Tondach romańska dachówka glazura antracyt. Střechy z pálené krytiny.


Tondach románská

Anténní taška DuroVent . Pálené střešní tašky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky