pátek 16. října 2015

Stropní vložky miako

DxŠxV: 250x525x1mm. Keramické stropní panely HELUZ, keramické stropy HELUZ MIAKO. POROTHERM strop tvořený cihelnými vložkami MIAKO a keramobetonovými stropními nosníky vyztuženými sv.


Stropní vložky miako

Stropní vložky MIAKO PTH jsou součástí stropního systému POROTHERM. Jedná se o stropní vložky z keramiky určené k vyplnění prostoru mezi nosníky POT. Používají se jako vložky mezi KMB keramické stropní nosníky při montáži . Výrobky značky: WIENERBERGER. Stropy se vyznačují vysokou variabilitou dle rozpětí a únosnosti a jednoduchou montáží. Strop plní svoji funkci až po zmonolitnění a po době, kdy zmonolitňující . Inzerát Miako stropní vložky v okrese Hodonín, cena 30Kč, od Andrej Černaj na Sbazar.


Popis: Prodám miako stropní vložky. Jednou z částí stavby domu je i stropní konstrukce. V našich stavebninách pořídíte kompletní systém konstrukce stropu. Vybírat můžete od více výrobců.


Stropní vložky miako

Konkrétně jde o rozšíření stropního systému Porotherm s vložkami MIAKO (obr. ). Porotherm strop tvořený cihelnými vložkami MIAKO a keramobetonovými stropními nosníky vyztuženými . Cihelný stropní systém Porotherm, vyráběný firmou Wienerberger. Skladba keramobetonových nosníků a cihelných vložek MIAKO byla . Značka: Wienerberger. Nabídka všech rozměrů a variant stropních vložek Porotherm Miako.


Garance nejnižších cen. Strop ze stropních vložek Miako a betonu by měl být při výstavbě vzepjatý ( vypouklý) nahoru. Je to dané tím, že po sundání vzpěr vždy dojde k . Inovovaná stropní vložka MIAKO BNK má o nižší hmotnost než standardní vložky, což výrazně usnadní manipulaci na stavbě. Rovněž při použití této . Možné je i vložení nízkých Miako vložek mm vysokých, např.


Stropní vložky miako

Použití nízkých vložekje podrobněji speci- fikováno v . Jaké jsou výhody a nevýhody stropů z železobetonu a heluz miako ? Pak jsou stropní vložky , kde se ještě nadbetonovává cca 6cm betonu. Stropy keramicke s vložkama Miako se umistuji na urovni věnce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky