čtvrtek 22. října 2015

Dřevovýroba hepa

Dřevovýroba HEPA spol. Spezialist für Holz, Bau, Garten, Beheizung. Firma: Centrála Blovice. Výdej zboží: pondělí až pátek 7. Výroba: krovy, ekologické brikety, stavební a truhlářské řezivo, sušení dřeva, dřevěné palety a obaly. Akquiseliste erstellen.


Dřevovýroba hepa

Navrhnout úpravu údajů . Starý Plzenec Czech Republic. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na . Navigate with Waze to find the fastest possible route.


Maloobchod a velkoobchod prodává dřevo, řezivo, palety, dřevěné obaly, krovy, palivové dříví a dřevěné brikety. Výroba krovů, pořez kulatiny, sušení dřeva, výroba briket, obchodní činnost, výroba a prodej střešních latí a briket. Zabýváme se obory Řezivo stavební, palubky, podlahovky a Řezivo truhlářské. Dodržet dohodnutý termín, kvalitu a vše za rozumnou cenu = heslo zakladatele a majitele společnosti p. Hejla, které nás provází od samotného vzniku v roce . Finančně zajímavou alternativou k vytápění plynem jsou dřevní pelety.


Pelety na topení mají dobrou výhřevnost a jsou přátelské k životnímu prostředí. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou C . Zaměřujeme se na výrobu krovů, listnatých a jehličnatých přířezů, plotovek a střešních latí. Naše výrobky jsou použitelné pro . Drevovyroba HEPA spol. This company data has not been verified.


If this is your company, click here to . Výroba stavebného a stolárskeho reziva, brikiet, paliet, drevených konštrukcií, plotov. Palubky, podlahovky, Řezivo stavební. DŘEVOVÝROBA HEPA spol. Naše databáze obsahuje: platné subjekty ve struktuře společnosti. Get the latest business insights from DB . Kategorie: Na zahřátí.


Litujeme, ale více kusů . Našim hlavním motem je vždy dodržet dohodnutý termín, kvalitu a vše za rozumnou cenu. Nabízíme především produkty v oblasti dřevěných výrobků . Zveřejněno před dny. Práce v dřevovozpracujícím průmyslu: pořez kulat. See this and similar jobs on . Krajský soud v Plzni, odd. Její identifikační číslo.


Místo výkonu Plzeňský kraj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky