středa 14. října 2015

Duvilax ls 50

Duvilax ls 50

Lepidlo na bázi polyvinylacetátu, určené pro lepení tvrdého a měkkého dřeva, dřevotřísky, OSB desek, překližky, nábytku, rámů, interiérových konstrukcí, . Nevykazuje žádné rizika z hlediska zdraví a použití. Používa sa na lepenie rôznych predmetov z . It is used for bonding the mounting joints in furniture, for gluing solid wood – tenon joints, simple cog, . Duvilax LS-is a standard adhesive for wood and interior. Lepidlo na báze polyvinylacetátu, určené pre lepenie tvrdého a mäkkého dreva, drevotriesky, OSB dosiek, preglejky, nábytku, rámov, interiérových konštrukcií, . Lepidlo je určené pro lepení tvrdého i měkkého dřeva, dřevotřísky, OSB desek, překližky, nábytku, masivního dřeva nebo . Lepení dřeva, dřevotřísky, OSB desek, překližky, nábytku, rámů, hraček, papíru, kartónu, textilu, korku apod. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Duvilax ls 50

Použitie: Ideálne na lepenie montážnych spojov pri výrobe nábytku, na lepenie masívneho dreva. Increasing-strength-of-a-joint-bo. Tento pin objevil(a) Jana Pohlová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Stosuje się do sklejania elementów mebli.


Spoinę klejową można mechanicznie obciążać po upływie . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. POPIS: Používá se hlavně na lepení dřeva, částí nábytku, dětských hraček, předmětů pužívaných při přípravě a . Je vhodné pro lepení měkkého i tvrdého dřeva, dřevotřísky, překližky, OSB . NAKUPTE toto kvalitní lepidlo na dřevo za SKVĚLOU CENU s LEVNOU DOPRAVOU na NEJBARVY. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zobrazit v původní velikosti.


Duvilax ls 50

Pro lepení tvrdého a měkkého dřeva, dřevotřísky, OSB desek, překližky, nábytku, rámů, interiérových konstrukcí, . Polyvinylacetátové dispersní lepidlo s obsahem změkčovadla. Balení: sud s odnímatelným víkem 2l. Email Poslat na e-mail Tisknout . DUVILAX LP, Dispersed adhesive for parquet and cork. Skladem ihned k expedici. Lepidlo na drevo - na lepenie tvrdého, mäkkého dreva a drevotriesky, na konštrukčné lepenie nábytku, rámov a na . Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia.


Vaše hodnotenie: Disperzné lepidlo na lepenie dreva a. Predajňa presťahovaná na adresu Južná trieda Košice. Prvý vjadz od Barce za mostom VSS smerom do centra mapka v kontakte. Jednosložkové disperzní lepidlo na bázi homopolymerů.


Na bázi vodné disperze s charakteristickou vůní. Výroba nábytku Lamé Břeclav. Katalogový kód: AW47.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky