úterý 13. října 2015

Balakryl cena

Balakryl cena

Univerzální vodou ředitelná. Balakryl na okna a dveře bílý 7kg. Ceníková cena : 2Kč. Vaše cena za ks: 1Kč. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Barvy, laky na dřevo). Vodou riediteľná vrchná farba s univerzálnym použitím určená na nové aj renovačné vrchné nátery kovu, dreva, betónu, omietok a ďalších v interiéri a exteriéri.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Cena v naší prodejně. Vodou ředitelná akrylátová vrchní barva s univerzálním použitím určena k novým i renovačním vrchním náterům na dřevo a kov. DPH plus náklady na doručenie.


Objednať online a nechať si doručiť. Ponúkame polyuretánový podlahový lak na bezfarebné nátery všetkých druhov drevených podláh alebo korku v interiéri. Lak má protišmykový atest, odolá . Prolistujte si aktuální letáky nejoblíbenějších prodejců. Online nabídky za akční ceny na jednom místě.


Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Voskový olej natural 0. Máme skvělé ceny na nátěry na dřevo, možnost rozvozu zboží i poradenství s. Interiérový olej na drevo na báze prírodného včelieho vosku, vhodný na mäkké aj tvrdé drevo, na drevené podlahy, obloženia, schodišťa, nábytok a ďalšie . DPH: 11CZK (EUR). Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Do obchodu Nakúpite v obchode efarby.


Balakryl cena

Vodou ředitelná vrchní barva s univerzálním použitím určená k novým i renovačním vrchním nátěrům kovu, dřeva, . BALAKRYL UNI MAT balakryl_uni_mat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky