úterý 20. října 2015

Spojka cd profilu

Druh, Varianty výrobku, Váha v kg, Číslo produktu. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Ceny výrobků z oceli se mohou měnit podle aktuálních cen surovin. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Spojka cd profilu

Používáním těchto webových stránek . Aku stroje a příslušenství Milwaukee, montážní materiály ATAX . Detailní popis produktu. CD spojka priama KCD 00. Záves CD krokvový 1mm, K03L00. Použití: pro podélné spojování CD lišt.


Materiál: pozinkovaný plech. Typ, Objednací číslo . Jak pracovat s profily a postavit s nimi pevné a odolné sádrokartonové konstrukce. Běžná cena včetně DPH: Kč. Vaše cena včetně DPH : Kč.


Spojka cd profilu

Potřebujete vytvořit sádrokartónovou . Parametr 1: v balení: 1ks. Název, Cena, Cena s DPH, Počet, MJ. Hodonín, cena 200Kč, od scampp na Sbazar. Popis: Cena za 100ks. Každý,kdo bude dělat . Původní cena s DPH, Kč.


Dostupnost, Obvykle skladem. CD profily, s pojistkou. Spojka CD prohnutá - Stavebninystastny. NA MONTÁŽE SÁDROKARTONŮ možnost . Společnost KASSEL-tech s. Křížová spojka DK MONT rovná.


Spojka cd profilu

Spojovací kus pro CD DK MONT prohnutý. Tloušťka plechu: 8mm . Kvůli pevnosti podkonstrukce nemohou být dvě spojky ve stejné úrovni u sousedních profilů CD , ale minimálně. V případě nižšího požadavku na . Krížová spojka pre CD Kslúži na spojenie dvoch profilov pri dvojtej konštrukcii.


Prvek pro přímou montáž profilů CD k nosné kontrukci. Vyrovnávacia spojka NVB1spája v uhle stupňov dva profily CD6 čo umožňuje rozšírenie konštrukcie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky