pátek 9. října 2015

Krepdešín metráž

Krepdešín metráž

Hedvábný krepdešín patří mezi smylsné bohatě splývavé tkaniny. Látky, prodej látek a metráž - 8látek kompletního oděvního sortimentu pouze v prvotřídní kvalitě, neustále. LÁTKY › šatovky › krepdešín - růžové vzory . Krep, krepžoržet, krepdešín - metráž , Látkaniny. Vlákna jsou silně kroucená, proto . Nájdete tu Žoržet vhodné na kostýmy, ľahké splývavé žorřety na spoločenské blúzky, košele, šaty či sukne, ale tiež jemné krepdešín. Keprová vazba, efektní zesílené nitě v osnově.


JEANS tmavošedá elastická JB006. Nižší gramáž vhodná na košile a . Jsme plátci DPH, každá zásilka obsahuje daňový doklad. Zasíláme i na Slovensko po předchozí platbě na . Zboží za snížené ceny, levné látky, výprodej metráže. Kód zboží: GG105_P367.


Zeptejte se na tento produkt . Podle mě je tedy každé sárí podstatně dražší, než hedvábná metráž , ale . Krepdešín feeling silk pastel lososová. Je to rola s dĺžkou metrov. Tento tovar doručujeme výlučne kuriérskou službou. Klasika ve vzorovaných látkách, černo bílé pepito.


SLOŽENÍ: Rayon, Polyester, Lycra. Find this Pin and more.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky