pondělí 9. července 2018

Vzorové domy ostrava

Vzorové domy ostrava

Vyrábíme a stavíme rodinné domy - dřevostavby. Pojem nízkoenergetická nebo energeticky úsporná stavba se stal měřítkem pro výběr správné technologie . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


Vzorové domy ostrava

Vzorové domy na mapě České republiky. Tren Plzeň – Přeštice Variant, Ostrava – Velká Polom Romance, Mladá Boleslav Landhaus, Praha – Nupaky . Přesvědčte se na vlastní oči, jaké domy stavíme. Navštívíte-li naše vzorové domy , snadno zjistíte, jak jsou dispozičně řešeny.


Navíc vám objasníme, jak s těmito . Moderní rodinné domy CANABA si za svůj domov zvolili již desetitisíce klientů v Čechách, na Slovensku i v. Bedřicha Nikodéma v Ostravě. TIP: Pro tento dům si můžete . Stavíme rodinné domy podle vlastních projektů, které umíme variabilně a individuálně upravovat. Každá námi realizovaná stavba je originálem, který dovedeme . Všechny vystavené domy jsou připraveny k okamžité realizaci na Vašem pozemku. Nízkoenergetické rodinné domy v zóně Ostrava - Třebovice.


Domy byly projektovány jako nízkoenergetické, s náklady kolem 6Kč na. Budeme stavět nový vzorový dům v Ostravě a stávající je na prodej! Projektování a výstavba rodiných montovaných domů v Ostravě, Karviné, Frýdku - Místku, Třinci. Nabízíme nejlevnější montované domy z keramzitu na klíč. NOVÉ vzorové domy LARGO 98.


Doksanech a také v Moravskoslezském kraji v Ostravě. Uspoříte čas, náklady na výstavbu i vytápění. Rodinné domy v provedení dřevostavba nebo zděný na klíč. Kolikrát za život stavíte dům pro vás a vaši rodinu? Objednejte si katalog Patrové rodinné domy a Bungalovy zdarma a navštivte také vzorové domy.


HAAS Vám dokáže, že výběr toho pravého bydlení nikdy nebyl . Kvalitní nízkoenergetické rodinné domy ze dřeva, montované domy , chaty aj. Typové domy lze upravovat. Konečnou cenu znáte na začátku. Dáváme si pozor, co slíbíme – co slíbíme, dodržíme. Máme moderní prefabrikovanou výrobu . Dřevostavba na klíč již za měsíce!


Toužíte po kvalitním bydlení? Realizace dřevostaveb podle Vašich představ levně a rychle. Pasivní a nízkoenergetické rodinné domy na klíč. Pro všechny zájemce o úsporné bydlení jsme připravili vzorový pasivní dům.


Vzorové domy ostrava

Prohlídku domu v Opavě . Největší stavitel rodinných domů v ČR, na výběr z více než 2typových řešení, katalog zdarma. Dobrý den, tento dům realizovala také společnost AW DOMY , konkrétně v. Obytný soubor, Slezská Ostrava - Interiér vzorového domu - foto: Studio TOAST. Jsme specialisté v zakázkové výrobě montovaných nízkoenergetických dřevostaveb na míru v certifikovaných stěnových systémech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky