úterý 24. července 2018

Patka pilíře

Patka pilíře

Patka k podepření sloupovitých trámů. Tesařské kování - patka dřevěného pilíře - svařovaná dvoudílná kotevní patka o rozměrech 110x1mm s možností výškového nastavení, otvory pro uchycení . Přihlaste se pro přístup do . Je vhodná pro kotvení libovolné dřevostavby na hotovou základovou desku, jednotlivé kotevní stanoviště . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vás naskladněno velké množství tesařské kování, kotevních patky, patek pilíře , kotvících hrotů, botek a profilů a jiných kotvících . Specifické technické informace. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Patka pilíře

Kmenový název: patka pilíře s maticí přivařenou. Rozměr: 110x1- M24x3mm. Statická svařovaná dvoudílná kotevní patka s možností výškového nastavení, vyrobená z ocelového plechu jakosti S235JR (pozinkováno), závitová tyč M24.


Povrchová úprava: galvanický. Kó Název produktu, Balení, Běžná cena, IC- IC- IC-3. TK- patka pilíře 110x1- 200mm 2xMmatice. Základní cena za MJ bez DPH.


Pokud potřebujete pevné základy s možností výškového nastavení, tak právě pro Vás máme kotvící patky pilíře. Vhodné pro použití na stavbě základů . Slouží k ukotvení trámu, k betonovému základu připevníme kotevní pilíř za pomocí ocelové nebo . Použití: pro ukotvení tlačených sloupků nebo pilířů k betonovým podkladům. Vhodným spojovacím materiálem jsou kroužkové konvexní hřebíky o. Pokud plánujete koupit více kusů 1 pro vás máme výhodnější nabídku. Kč bez DPH) 13Kč. Vybrat pro porovnávání . Tento výrobek funguje jako úchyté body pro dřevěné základní konstrukce.


Naposledy jste navštívili. Valenta patka pilíře 110x110x2mpevná des. E - shop spojovací materiály - Nabídka tesařského kování. Kotevní patky, Patky pilíře.


Tesařská kování, PATKA PILÍŘE 80X80- Barton - spojovací materiál. Pouze osobní odběr zboží. Prodej, dovoz, servis, kotvící patky a příslušenství pohonů a kování,.


Váš svět dřeva a palubek. PATKA PILÍŘE 100mm M( 80x80mm s přivařenou maticí) - PATKA PILÍŘE 100mm M( 80x80mm s přivařenou maticí). Ušetříte: Kč s DPH. Pilíře vyvozují vždy zatížení soustředěné, a proto se zpravidla zakládají základovou patkou.


Patka pilíře

Je-li základové podloží nestejnorodé, staví se budova na . Sítenský most v Kladně v ulici Cyrila Boudy se čtyřmi dvojitými pilíři vede přes. Arkády v přízemí jižního křídla byly odděleny osmibokými pilíři s hlavicemi ve tvaru čtyřbokého obráceného jehlanu a podobně utvářenými patkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky