pondělí 16. července 2018

Kabel cyky j 5x2 5

Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. CYKY - J 5x, (C). Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, UV odolný, odolný proti šíření . BAREVNÉ ZNAČENÍ VODIČŮ: HNĚDÁ, ČERNÁ, ŠEDÁ, MODRÁ, ŽLUTOZELENÁ. Měděná plná holá jádra.


Kabel cyky j 5x2 5

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jeho využitie je pre pevný rozvod elektrickej energie v zemi . Maximální provozní teplota při zkratu. Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní nehořlavé . Kabel je vhodný pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu a jiných úložných materiálech. Kabel (K) o żyłach miedzianych jednodrutowych w izolacji polwinitowej (Y), z wypełnieniem w powłoce polwinitowej (Y), z żyłą ochronną zielono-żółtą. Výrobca: Draka Kabely, s. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za . Kabel pro třífázové rozvody průřezu 5mm s pěti žílami Cu. NYM- J 5x, mm² - NYM- J 5x, mm- Mantelleitung - Installationsleitung grau - Auswahl in Meter Schritten Beispiel: m - m - m - m - m - m . Herdanschlussleitung. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články.


Kabel cyky j 5x2 5

Prosím přihlaste se nebo registrujte. Nevyplňujte toto pole:. Použití: Kabely jsou určeny pro pevný rozvod elektrické energie v zemi nebo ve volném prostředí bez jakéhokoliv mechanického namáhání. Určen pro pevné uložení do země, . Základní cena bez DPH ‎: ‎Kč Vaše cena bez DPH ‎: ‎Kč Základní cena s DPH ‎: ‎Kč Vaše cena s DPH ‎: ‎Kč Kabel Cyky-J 5cx- Esvit. Kabel Cyky - J 5cx5mm pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu.


Počet a průřez žil: x mm 2. Barvy izolací žil : černá, hnědá, šedá, modrá, zelenožlutá. Instalační kabel určený pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorech, v zemi, v betonu. Odolný proti UV záření a proti šíření plamene dle ČSN EN . Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá.


Velkoobchod Maloobchod v . Parametry produktu Jmenovitý průřez vodiče: 2. Vnější průměr cca: 11. Vystavit v této kategorii. Kup teď Kč s dopravou 1Kč .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky