úterý 10. července 2018

Plastová průchodka

Plastová průchodka

Hledáte průchodka plastová ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Průchodka plastová pro průměr hadice 25mm, barva bílá. PVC PRŮCHODKY STĚNOU. DESKYPLASTOVÉ DVEŘE SOLID PLASTOVÁ ZÁMKOVÁ DLAŽBA. Vaše stropní baldachýny a objímky můžou být ještě elegantnější s použitím nových černých kulatých plastových kabelových průchodek se šroubem.


Plastová průchodka

Vývodka, kabelová, průchodka , na, kabel, plastová , PVC, plast, kabelové, průchodky , Charakteristika: Standardní průchodky PG jsou vyráběny podle normy IEC . Zeptejte se prodejce. Chcete-li se zeptat prodejce na informace k tomuto . Ms odlehčením tahu, mosaz, délka závitu. Kabelová průchodka Jacob 50. Pro kabel o průměru ,2–4mm Do plechu o síle 8–5mm Délka 11mm, vnější průměr 13mm. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Akvarijní technika Filtry, náplně a přísl. Prostupy stěnami plastových nádrží a akumulačních jímek. Prostupka není určena pro tlakové rozvody pitné vody. PR-ENDNATRLE-TR-ENv . Camera accessory type:Other.


Plastová průchodka

Your price: the product is no longer . Název, kabelová průchodka , plastová. M1 Cø 5-mm , thread lenght mm, polyamide. Popis, Accessory for Ensto Cubo enclosures . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nylonová plastová průchodka odolná proti výbuchu. Materiál: vyrobený z UL Nylon6 94V-a těsný kroužek z gumy.


Speciální označení, dobrá síla a . KOTLE Náhradní díly. Detailní popis produktu. Provedení: Long, závit s délkou 15mm. Průměr kabelu: 7- 14mm. Plastová kulatá větrací mřížka pr.


U nás seženete široký sortiment kabelového těsnění, najdete zde kabelové vývodky kovové, plastové i gumové průchodky a záslepky skladem. Přidat do porovnávání. Zobrazit názory uživatelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky