čtvrtek 26. července 2018

Přepínací relé 12v

Přepínací relé 12v

Veškerá relé jsou o napětí 12V nebo 24V. RB-23 x pomocné silové relé , ovl. V , přepínací kontakt 230V 16A. LED žárovky, LED pásky, autožárovky, žárovky. Relé: jazýčková DPST-NO Ucívky: 5VDC 1A max100VDC . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


DPS s dvojitým přepínacím kontaktem, redukovaná hmotnost a spotřeba, Hlavní oblasti použití:v. PŘEPÍNACÍ relé 12V , 40A PROFI. Elektromagnetické relé s DC cívkou Parametry cív. Nákup možný pouze velkoobchodně.


Dostupnost: skladem - ihned k odběru. Možno použít jako spínací, rozpínací nebo přepínací relé. Elektrické přepínací relé pro palubí napětí. V auto relé 12v parametry auto relé 12v Coil datum auto relé 12v Rozměry a. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem . Prezri si u nás casove rele 12v a porovnaj ceny v 10. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme. A - odpor cívky Ohmů - proudový odběr 2mA. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Skladea více ks.


Přidat do oblíbených. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Zobrazit všechny fotografie (2). Momentálně si prohlíží zboží návštěvníků.


Přepínací relé 12v

Související produkty. Instalační sada pro připojení druhé baterie. K posílení výstupů (např. tranzistorových) k ovládání např.


Modul relé je určen pro použití v nízkonapěťových obvodech. V 30A dvojitý kontakt. Slouží k řízení nebo k indikování různých stavů v poplašných signalizačních systémech EZS . Cena s DPH 5Kč . Přepínací relé BOSCH 24V 20A.


Relé 12V 40A PROFI přepínací. Připojení kabelů klasickými plochými konektory faston 3mm, případně pomocí plastové patice pro relé , do které se zacvaknou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky