pondělí 30. července 2018

Palivové dřevo mladá boleslav

Provádíme těžbu dřeva či pěstební činnost v lese, lesní dopravu, výrobu ostatních výrobků ze dřeva. Prodáváme palivové dřevo z pily, štípané palivové dřevo a dříví, stavební řezivo, dřevo na topení, akátové kulatiny a kůly, frézované akátové dřevo na houpačky . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží . Doufáme, že dřevo na topení od naší . Spustili jsme zkušební výrobu a prodej štípaného palivového dřeva. Mladá Boleslav , pod č. Více informací naleznete ve složce PRODEJ PALIVA. Zpracování palivového dříví, prodej palivového dřeva a rozvoz palivového dřeva. Především v letošním roce . Najděte dodavatele pro téma palivové dřevo.


Palivové dřevo mladá boleslav

Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. PALIVOVÉ DŘEVO PRO OKRES MLADÁ BOLESLAV. Cena dopravy palivového dřeva v . Popis: AKCE na palivove drevo , mekke i tvrde v metrove kulatine, . Zajišťujeme prodej palivového dříví po celém území České republiky včetně Středočeského kraje.


Palivové dřevo - listnaté, jehličnaté, štípané v délkách až cm. Zabýváme se prodejem a dopravou palivového dřeva. Nabízíme dřevěné brikety.


Palivové dřevo mladá boleslav

Palivové štípané dřevo - nabízíme štípané palivové dřevo jehličnaté i listnaté ve. BOCPA pelety, recycling, s. Vyroba prodej biopaliv. V nove otevrenem skladu prodavame biopaliva vsech druhu. Take rezivo a kamenivo vse moznost . Oslovte více dodavatelů a. Zkuste to také, služba je zdarma. Výroba, zpracování, rozvoz a prodej palivového dřeva v délkách dle přání zákazníka.


Prodáme prkna z bouračky, některá ještě použitelná, ale prodáváme jako k topení. Je toho minimálně 3m spíš 4mPouze vše najednou. Krbové a palivove dřevo - ceník. Máme pro Vás kuláče v délce 2-metry z měkkých smrků, borovic, topolů a lip či z tvrdého . Půjčujeme profesionální štípače dřeva značky SPALTAXT - štípačky na dřevo - KOHÚT A SPOL.


Palivové dřevo mladá boleslav

Prodej smrkového palivového dřeva. V současné době se jedná o ekonomicky stabilizovanou firmu s. Možnost dopravy možná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky