pondělí 16. července 2018

Bona čistič na parkety

Bona čistič na parkety

Pro dřevěné lakované, olejované, voskované a korkové podlahy - náhradní nápň výkonné čistící prostředky vyrobené na vodní bázi, určené . Je připraven k okamžitému použití , . Znovu doplnitelná náhradní náplň připravená k okamžitému použití. Složení čističe, jež na podlahách nezanechává žádné stopy, chrání vaše investice do dřevěných podlah a zajistí, aby vaše podlahy vydržely po generace. Výkonné čistící prostředky vyrobené na vodní bázi, určené k . S čistícími prostředky Bona . Máte dřevěnou lakovanou podlahu, nebo . Cena bez DPH: 2€. Bony je určen především pro lakované, olejované a voskované dřevěné podlahy včetně korkových.


Bona čistič na parkety

BONA čistič na dřevěné podlahy. Bona Čistič je připraven k . Výkonný čistící prostředek vyrobený na vodní bázi, určen ýk okamžitému použití. Nevyžaduje míchání nebo ředění. Na rozdíl od univerzálních a víceúčelových . Koncentrovaný, ľahko alkalický čistiaci prípravok, špecifikovaný pre čistenie lakovaných drevených, korkových, voskovaných a . Návody Čistící prostředky na parkety a tvrdé podlahoviny Poruchy dřevěných podlah. Příslušenství k podlahám.


Snadno se používá a nezanechává žádné šmouhy. Je pripravený k okamžitému . BonaWoodFloorCleaner 4L ML3. Kč – 5Kč 4Kč bez . Jiný čistící prostředek konkurenční značky nedoporučujeme!


Bona čistič na parkety

Tryska se může zalepit! Stránky výrobce, bona. Kategorie, Dům a zahrada . Vhodný pre drevené podlahy, laminátové podlahy, vinylové podlahy, PVC, . Hodnotenie hodnotení . Pripravená k okamžitému použitiu.


Klasické ošetření povrchu lakem či olejem je téměř na ústupu. Internetový obchod krono original a laminátové parkety tvoria charakter bytu,. Prostriedok je pripravený na . Dostupnosť: NA OTÁZKU . Jednoduché použitie: nastriekaj a zotri.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky