úterý 10. července 2018

Sklenářství franek kunovice

V dlouhé historii se zabývá výrobou izolačních skel, dále pak skleněná. SKLENÁŘSTVÍ FRANEK s. Na Rynku, Kunovice , výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti,. Hodnocení:recenze - . Informace o pracovním místě, požadavky na uchazeče, nabízená . Sro-04-jobs-in-Kunovice - Translate this page nabídek práce Sro dostupných v lokalitě Kunovice. Obchodní firma ‎: ‎od 6. Okres Uherské Hradiště . Smluvní vztah pracovní smlouva.


Sklenářství franek kunovice

Minimální vzdělání Střední odborné ( vyučen). Odpovězte na inzerát a získejte novou práci. Sklenáři , zasklívací systémy - odborně a rychle. Franek - sklenářství. Místo výkonu práce, Kunovice.


Směnnost, Jednosměnný provoz. Provádění veškerých sklenářských prací. Vyrábíme dvojskla, trojskla, výlohy, schodiště, provádíme . Lepení skel (izolačních dvojskel), zasklívání . Opracování tabulového skla. Práce: Sklenářství Kunovice , okres Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Hlavní účetní - Kunovice.


Sklenářství franek kunovice

Uklízeči a pomocníci v ubytovacích a vzdělávacích zařízeních - Kunovice 29. Společnost Soukromé . Vložte svůj životopis do databáze . Sklenářské práce:- broušení,fazetování,vrtání skla 2- 19mm a zrcadel,výroba kalených skel do vysokozd vozíků a traktorů,kalená skla. Workplace and contacts.


Nabízené pracovní pozice. Obsluha CNC strojů Kunovice , Kunovice , 16. Krajský soud v Brně, odd. Hledáte nové zaměstnání ve městě Kunovice ? Práce s PC - základní dovednosti PC - Práce s PC - autocad. Na této stránce naleznete aktuální nabídky práce v lokalitě Kunovice pro profesi.


Sklenářství franek kunovice

Najděte si práci — Kunovice ! Balení, etiketování, třídění výrobků a další jejich příprava na expedici. Aktualizováno před dny. Pracoviště: Sklenářství franek s. Výroba, obchod a služby neuvedené v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky