čtvrtek 19. července 2018

Thermofix borovice sibiřská

Thermofix borovice sibiřská

Věrohodná imitace dřeva, kvalitní. Akce- množstevní slevy-doprava zdarma. Dezén A - hrubé dřevo. Atraktivní vzory pro bytové i komerční využití.


Díky své konstrukci patří mezi nejkvalitnější podlahy na světe. Borovice sibiřská dává svou citlivou texturou interieru rozlet a vzdušnost. K tomuto vzoru se dobře hodí moderní designový nábytek v tmavých odstínech. Nabízíme vinylové podlahy, laminátové podlahy, dřevěné podlahy a veškeré příslušenství. Jedno balení obsahuje m².


Po provedení registrace a přihlášení bude automaticky vypočtena dodatečná sleva v e-shopu. Vinylové podlahy jsou nenáročné na údržbu, vizuálně velmi atraktivní a odolné. Lze je užít prakticky ve všech provozech. Užitná nášlapná vrstva je opatřena mechanickým dezénem. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Thermofix borovice sibiřská

Odolná proti vnějším vlivům jako je kolečková . Prostorám přináší výbornou akustiku a nízkou hlučnost. Moderní podlaha odolná proti opotřebení. Je vhodná na topení v podlaze.


Nášlapná vrstva: mm. Odolná vinylová podlaha pro domácí i polokomerční využití s nášlapnou vrstvou 4mm. Povrch je opatřen polyuretanovou vrstvou, která zvyšuje odolnost a usnadňuje údržbu.


Thermofix borovice sibiřská

Thermofix Wood - tato kolekce nabízí nespočet dřevěných dekorů. Kvalitní vinylová podlaha Fatra. Dokonalá imitace přírodních materiálů, díky vylepšenému vrásnění dezénu jsou k nerozeznání od pravé přírody. Podrobný popis produktu. Zboží již není dostupné.


Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu . Mezi její přednosti patří odolnost k vlhkému . Původní cena s DPH: 762. Cena po slevě s DPH: 686. Sleva: Balení: 46 . Vyrábí se v zátěžové třídě 41.


Back to the article Dosáhly LVT dílce svého vrcholu? Díky PU povrchu zvyšuje odolnost a . Podlahy vinylové lepené - THERMOFIX.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky