pondělí 30. července 2018

Akce praha 10

Akce praha 10

Kulturní, volnočasové a společenské akce v obci Praha 10. Helmut Newton in Dialogue. Museum Kampa, Praha čt 25.


Akce praha 10

Letní kino Praha Praha 1 Praha čt 8. Kategorie: Jen akce , Občanská sdružení, Zdravotnictví a sociální oblast, Různé, Malešice, Michle, Strašnice, . Desátý obvod zahrnuje městské čtvrtě v jihovýchodní části Prahy. Našli jsme akcí zdarma, vyber si tu nejlepší. Promítání filmu Love steaks v rámci projektu Das Sommerkino Praha proběhne na pláži před Kinolodí.


Street Food Market Art and Food ZOOna so 20. Aspoň na víkend zavítej do. Národní muzeum - Nová budova so 20. Podle zadaných kriterií nebyly nalezeny žádné akce.


Apollo po padesáti letech opět odstartuje, tentokrát z Prahy. Program a vstupenky na nejlepší akce v Praze, Praha – TBA, Palác Kinských, Roxy. Nebe nad Lucernou Střecha Lucerny, Praha 29.


Jesle a školka Bambíno. Všem dětem do let (tedy i „nebambíním“) otevíráme o letních prázdninách . Dámské fitness Praha hubnutí pro ženy, zpevnění postavy, sestavení tréninku, redukce váhy, úprava jídelníčku. Europark Praha Štěrboholy přináší stále nové a skvělé akce centra pro volné chvilky, radost i zábavu. HAMR SPORT Štěrboholy . Svou akci můžete vložit zde. Filtrovat dle typu akce.


Připravíme pro Vás firemní večírek, teambuilding či příjemné sportovní odpoledne dle Vašich představ! Váš firemní večírek může obsahovat:. Pokud budete potřebovat odhlásit obědy apod. Akce Výstaviště Praha Holešovice. Hledáte tip na víkend či nějakou akci v Praze?


Soukromé a firemní akce , apartmány, pokoje s vlastním sociálním zařízením, WC,. Nabídky na pronájem sálu, salónku, učebny, zasedací místnosti Praha - 10. Pronajměte si vhodné prostory pro firemní akci , firemní školení ve městě Praha - 10. Kupte vstupenky do Café V Lese, Praha z oficiálních stránek Ticketmaster. Zobrazte termíny akcí a informace.


Akce praha 10

Kalendář akcí pro veřejnost. Prahy a ve spolupráci s DDM Praha - Domem UM pořádají Týden zdraví. Počet nalezených akcí : 8. Název akce : Uklízíme Sedmidomky - okolí skautské klubovny. Nejdříve v pondělí 26. Bowling „Na Ovčíně“ nabízí profesionálním i rekreačním sportovcům, rodinám s dětmi i firmám bowlingových drah, minigolf, fotbalové hřiště, šipky.


Všechny akce , Všechny novinky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky