čtvrtek 31. května 2018

Trávnikový koberec cena

V ceně je doprava, pokládka a finální . Pěstujeme kvalitní travní koberce na vlastní ploše v Hradci Králové. Máme pro Vás zvýhodněné ceny travních koberců. Kobercový trávník je předpěstovaný trávníkový koberec , který je intenzivně pěstován po dobu minimálně měsíců. Cena platí při odběru maž 1m2.


Trávnikový koberec cena

Online objednávka trávnikových kobercov. Objednajte si trávnik na Vašu záhradu ešte dnes! Než připravíme prvotřídní hustý a rovnoměrný travní koberec , věnujeme mu v průměru 150. Kód produktu: ktr120. Skladová dostupnost: Na skladě.


Cena : 1450Kč Cena bez daně: 1300Kč. Jedná se o koberce ve špičkové kvalitě za skvělé ceny. Aké má výhody trávnikový koberec oproti klasickému výsevu?


Trávnikový koberec cena

Hoci po prepočítaní ceny na meter štvorcový a vyrátaní celkovej ceny sa vám . Rodinná firma s dlouholetou tradicí. Travní koberce z Podbězdězí. Pro bližší informace volejte tel.


Kč Strojní kultivace m- Kč Vibrační deska (hutnění) m2 . Pre tých, ktorí chcú mať krásny trávnik bez roboty, existujú trávne koberce. Tie sú vypestované odborníkmi a. Na kolik vyjde trávníkový koberec ? Vybrali jste si běžný kobercový trávník anebo vysoce odolný, zátěžový trávník? Jak víte, dodáváme oba typy trávníků, . Sníte o trávníku, který by skvěle vypadal, byl by hustý, rovnoměrný a krásně střižený, navíc bez chorob, . Tak dlouho totiž trvá, než se osivo promění na dokonalý travní koberec. Další slevy po dohodě, ceny jsou uvedeny včetně DPH.


Trávnikový koberec cena

Najrýchlejšia cestka ku krásnemu trávniku bez starostí! Trávnikové koberce a výsev. Pořizovací cena takového trávníku je samozřejmě vyšší, za 1m.


Role trávníku expedujeme na EURO paletách nebo volně ložené. Výměnou přijímáme pouze nepoškozené palety . Hlavní náplní naši firmy je pěstování a prodej travních koberců v oblasti Pošumaví. Dále nabízíme pokládku travních koberců a regeneraci trávníků.


Pro více informací ohledně ceny nás můžete kdykoliv kontaktovat přes formulář vpravo. Toužíte po krásném trávníku? Tak to nejspíše řešíte otázku, zda trávník založit výsevem, nebo položit travní koberec.


My umíme trávník zasít i položit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky