čtvrtek 17. května 2018

Polyesterový tmel

Polyesterový tmel

Plnící tmel pro tmelení středně velkých nerovností. Určený pro běžný podklad včetně litiny, hliníku, zinku a sklolaminátu. Výborně brousitelný, dobře . Uniflex tmel jemný je dvousložkový univerzální polyesterový tmel určený na tmelení malých a středních nerovností, rýh a pórů. Tmel na kov Nový Rapid.


Používá se především na kov,. Uniflex tmel na dřevo je dvousložkový polyesterový tmel určený na tmelení malých až velkých nerovností, rýh a pórů. Je speciálně vyvinutý pro malíře a lakýrníky . Cena 17Kč s DPH 20Kč.


Presto Onetime šlehaný tmel, přetíratelný, l. Speciální tmel s vysokým obsahem dřevní moučky pro tmelení masivu, dřevotřísky, laťovky a veškerých výrobků ze dřeva. Dvousložkový mikrojemný polyesterový tmel je určen k vyplnění rýh po . Pružný, houževnatý a objemově. PolyKar Super plus je dvousložkový polyesterový tmel jemný, určený pro tmelení malých rýh a nerovností ( -mm ). Polyesterový tmel sloužící k doplňování úbytků na plastech různého druhu.


Výplňový tmel s obsahem dřevní moučky pro tmelení dřeva a dřevěných výrobků. Střední a finální opravy poškozených kovových, plastových či polyester. Elastik je extra bílý, elastický tmel , který je bez pórů, vhodný jako vrchní a plnící tmel a je pružný. Je dobře brousitelný.


Je určený pro běžný podklad včetně, . Je vhodný nielen na tmelenie stredných nerovností kovových, ale aj. Lodní tmel, odolnější proti vlhoskti. Jediný lehčený polyesterový tmel v Čr!


Vzhledem k extrémní elasticitě a termoplastickým vlastnostem je MOTIP jemný tmel mimořádně vhodný k použití na místa vystavená pnutí a vibracím. HAVELfiller P - polyesterový dvousložkový tmel s delší dobou zpracovatelnosti. Všechna data ukázaná v tomto letáku jsou výsledky testů a experimentů uskutečněných . Pro tmelení středních a větších nerovností (2-5mm). Vhodný na kov, litinu, . Přilnavost na železo, ocelový plech a skelný laminát (GFK). Rozmíchejte si potřebné množství tmelu a naneste špachtlí na podklad.


Velmi dobrá plnivost, jemný a velmi lehce brousitelný. Jde o výplňový dvousložkový tmel s obsahem dřevní moučky pro tmelení dřeva a dřevěných výrobků. Univerzál - polyesterový tmel.


Polyesterový tmel

Disperze anorganických plnidel a pigmentů v nenasycené polyesterových pryskyřic v organických rozpouštědlech s. Elastický, středně viskózní, jemný, výborně tvarovatelný tmel vhodný jako plnící i vrchní tmel pro tmelení malých až středních nerovností. Chemos EHZ--K polyesterový tmel na opravy podkladu. Rychlá dvousložková pryskyřice na opravu prasklin v podkladu, použitelná v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky