pondělí 14. května 2018

Litinový lapač střešních splavenin

Litinový lapač střešních splavenin

Výrobek je určen pro odvod dešťových (povrchových)vod do . Lapač střešních vod spodní litinový. Materiály pro výstavbu a opravy inženýrských sítí, kanalizace, vodovody, plyn. Společnost VLČEK SOLUTION s. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů litinové okres Šumperk. DN 1nebo samostatný koš. Geiger gajgr lapač střešních splavenin litinový.


Zatravňovací tvárnice. Univerzální lapače střešních splavenin. Přečtěte si více informací. LAPAČ litinový střešních splavenin - gajgr DN 1(svod max.180mm).


Nabídka venkovních kanalizačních vpustí, lapačů střešních splavenin. Ze střešních vtoků nebo výtoků střešních žlabů nacházejících se na terase nebo blíže než 3. V úrovní terénu bývá opatřeno lapačem střešních splavenin , jehož součástí je koš. BEGU, bez odvětrání, litinový rám, A 15. NOVÝ LAPAČ STŘEŠNÍCH SPLAVENIN. Poloha odpadních trub na průčelí budovy je dána umístěním lapačů střešních splavenin , a tedy i stojatých litinových kanalizačních trub.


Litinový lapač střešních splavenin

Nové lapače střešních splavenin HL600N a HL600NHO, rakouské. V obou variantách jsou v nabídce i lapače splavenin s litinovými. Rám litinový poklop 4x 400mm (5t) k revizní šachtě.


Integrované zařízení pro . Historicky vychází z konstrukce litinového geigeru, . Demontáž potrubi litinového hrdlového DN 150. Taktéž umožňuje připojení okapových svodů. Vnitřní rozměr pro napojení rýny: DN 140mm. Rám pro litinový nebo nerezový rošt.


Litinový lapač střešních splavenin

PATKOVÉ KOLENO LITINOVÉ DN . RVLP Apochůzný litinový poklop Dna revizních šachet a uličních vpustí, vyráběná. U litinového chybí vnitřní jímací koš. Použité cena za komplet kusu. ROO Zkouška těsnosti . Geiger, lapač splavenin s bočním odtokem, šedý, 1mm.


Litinové poklopy a rošty. KG KV 1lapač střešních splavenin 1spodní. Připojení na KG potrubí 110. GEIGER - litinový lapač splaškové vody na Archivujem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky