pátek 25. května 2018

Prodej paliv

Prodeje a rozvoz pevného paliva. Skládání uhlí a briket je zdarma. Paliva Mareš, ERNEKS INVEST, s. Prodáváme především ledvické, mostecké a německé hnědouhelné brikety a palivové dříví. Vše si můžete nechat. Jsme rodinnou firmou.


Již od svého založení se zabýváme prodejem tuhých paliv, hnědé . Můžete si u nás zakoupit hnědé uhlí ze . Doprava je při plném vytížení do km ZDARMA. V naší nabídce najdete hnědé uhlí a hnědouhelné brikety. Kontakt na prodej paliv. Provozovna : Kaplice nádraží čp. Jiri Vidasov, prodej uhli, Dvůr Králové nad Labem, kotel viadrus, uhelné sklady,pevná paliva , výkup šrotu, prodej písku.


Velkoobchod a maloobchod s tuhými palivy. Uhlí - brikety - koks - pelety - písky. Maloobchodní prodej tuhých paliv a písků včetně rozvozu a skládání dopravníkem. Nabízíme mostecké i bílinské hnědé uhlí, německé brikety . PRODEJ PALIV - NAFTY A UHLÍ.


Prodej paliv

Otevírací doba: Po-Pa. Pelhřimov, Čekanice, Záhoří . Rozvoz a složení v okresech Nácho Rychnov nad Kněžnou a Hradec Králové. Naše firma se zabývá prodejem a odvozem paliva. Provádíme skládání i nakládání paliva.


Hnědouhelné brikety REKORD z Německa. Po domluvě Vám palivo i složíme pásovým dopravníkem. Uhelné sklady Hranice na Moravě - Josef Velocha nabízí prodej černého, hnědého uhlí,. Když paliva , tak od nás.


Prodej paliv

Zajišťujeme dodávku a prodej paliv. Akce: Finanční podpora od . JCB a Bobcat, mulčovací kůra, . Pokud sháníte palivo na zimu, jste tu správně. Společnost ZENA- PALIVA se svými pobočkami v Hořicích, Jičíně a Novém Bydžově . Zkratka KODEK znamená kovo, dřevo ekologie.


Od začátku se specializovala na. Firma prodej paliv Transpal s. Brodek u Přerova nabízí spotřebitelům výhodné slevy paliva včetně německých hnědouhelných briket, které . Zabýváme se prodejem uhlí, briket a štípaného palivového dřeva, LEVNÝM. V našem sortimentu máme i prodej ekobriket a ekopelet. Cenik našich paliv a služeb. Balená paliva Uhlí, brikety, dřevěné brikety a pelety.


Vám nabízejí prodej baleného paliva s dopravou v ceně, pytlované uhlí, balené uhlí, brikety rekor dřevěné pelety, dřevěné brikety. Na začátku roku Česká obchodní inspekce přislíbila zvýšení kontrol v oblasti paliv a také větší informovanost veřejnosti v této oblasti. Centrum topení, kotlů a. Získali jsme ocenění Severočeských dolů za kvalitu prodeje a služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky