čtvrtek 17. května 2018

Nopová folie cena

Nopová folie cena

Profilovaná ( nopová ) fólie , výška nopu 8mm, š. Na centrálním skladě. Gutta Guttabeta Star nopová fólie x m černá, 0. Rozmer nopovej fólie N Basic je × – m. Super cena a rýchle dodanie. Dostupnost: do dnů u vás. Nopová fólia určená pre izoláciu základov. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů nopová folie.


Nopová folie cena

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Protivhlkostní nopová fólie Guttabeta STAR je vyrobena z vysokohustotního. Dobrá cena je jen dobrý začátek, děláme vše proto, abyste se k nám za nákupem. Určeno zejména pro ‎: ‎sanace vlhkého zdiva, st.


Osobní odběr za Kč. Kč Přejít do obchodu. Na seznam Přidat na seznam. Vaše cena bez DPH: 1 Kč . Ceníková cena 5Kč.


Nopová folie cena

Vysoce kvalitní, velmi flexibilní a odolná nopová fólie hnědé barvy sloužící k oddělení spodní stavby či např. NOPOVÁ FOLIE -PRO ZÁKLADOVÉ PRÁCE A JEDNODUCHÉ DRENÁŽE. Ukončovací lišta pro nopové fólie. Profil fólie je tvorený hviezdicovými výstupkami . Skladová dostupnost . Cena : 7Kč bez DPH.


Nopové (profilované folie) zajišťují plošnou drenáž a hydroizolaci spodních staveb, náhrada podkladového betonu. Produkt, Foto, Číslo, Objednací množství, Jednotky, Jednotková cena bez DPH. FÓLIE NOPOVÁ DELTA-MS 5X20M NOP 8MM, TL. Včely se na takovém . HPI Iso - Drain GEO ECO nopová fólie , šířka 2m.


Geotextilie DB 2- . Folie nopová 5m, 10m2. Izolace proti zemní vlhkosti s ventilační . Výrobky značky: TOP KRAFT. Zvenku je odkopán do 60cm a dána nopová folie. Jestli bude cena na mě příliš vysoká, tak bych si nakoupil od vás potřebné věci a udělal . Parametry zboží - M2: m2.


Uvedená cena je za 1m. Otopný podlahový systém je pouze natolik dobrý, jak dobré jsou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky