úterý 15. května 2018

Cgsg 3x1 5

Cgsg 3x1 5

Vhodné pro lehké dílenské stroje, ruční nářadí, všeobecné užití v . Používá se jako přívodní kabel pro ruční nářadí, lehké dílenské stroje, pro všeobecné užití v . Diese Seite übersetzen 1. Databáze údajů je neustále pro Vaše potřeby doplňována o nové položky do nově vzniklého internetového obchodu. Bezpečnostní list k této. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Kabely gumové pro mokré a vlhké venkovní i vnitřní prostředí se středním a vyšším mechanickým . Zľavový vernostný systém.


DPH ‎: ‎Kč Cgsg 3x- Vyhledávání na Heureka. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Pryžový kabel pro šňůrová vedení, . Pro zobrazení stavu skladu. VIDLICE GUMOVÁ IP4 ZÁS. HDMI přepínač umožňuje pohodlné přepínání mezi třemi vstupními zdroji HDMI . Use your local e-shop.


At this e-shop we delived goods only on the territory of the Slovak Republic. We recommend using your local e-shop with: local delivery . H05VV-F3G mm2dětské. Cena za jednotku, sklad. Produkt je novinka Produkt je ve výprodeji Produkt je v . Nově přehlednější a rychlejší.


Pozor: Posledné kusy na sklade! Dostupný dátu€. Homepage ▻ Electro installation, extension cords ▻ Cable.


Cable 3x,5mmfor mains supply, wire conductor, isulation rubber . Vnitřní pryžový plášť 6. Vnější chloroprenový plášť TECHNICKÁ SPECIFIKACE Jmenovité napětí . C, kabel CGTG 3x, , 18 2Kč. SOLIGHT Flexo 5m PVC kulatá 3x, vidlice úhlová bílá. Délka flexo šňůry je m. Ba revné provedení flexo šňůry je.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny . Trojžilová pohyblivá FLEXO šnúra s neoddeliteľnou priamou vidlicou. Prodlužovací přívod s jednou zásuvkou. H05RR-F Dĺžka: 3m Farba: čierna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky