čtvrtek 10. května 2018

Nobasil fkd

Pevnosť v ťahu, kPa. Trieda reakcie na oheň, A1. Faktor difúzneho odporu μ, 5 . Zaručuje špičkové tepelnoizolačné vlastnosti. Počet kusov v balíku: ks.


Nobasil fkd

Množstvo izolácie v balíku: m². FKD RS jsou tuhé tepelně izolační desky z kamenné minerální vlny s převážně podélnou orientací vláken. OBR, TOVAR, CENA S DPH.


Nobasil FKD -S Thermal. Výrobky značky: KNAUF INSULATION. Izolačný materiál vyrábaný z minerálnych čadičových vlákien, ktoré sú spájané modifikovanou umelou živicou. V celom priereze je . Výhody izolácia s najlepšími tepelno-izolačnými . NOBASIL FKD -S - Fasádna minerálna doska - NOVINKA 12.


Nobasil fkd

Zastosowanie: izolacja . Tepelná, akustická a protipožiarna izolácia z minerálnych čadičových vlákien bez povrchovej úpravy. Due to the sustainable exacting demands for the energy intensity KI is launching a new product with the best thermal insulation qualities in its category till now. Zobrazeno - (z produktů). Firma na zateplení fasá prodej fasádních materiálů, zateplení fasády polystyrenem, zateplení domu vatou.


Nabízíme materiály pro zateplení fasá zateplování . Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott . PROVIDING INSULATION SOLUTIONS. Hore Nie sú žiadne ďalšie produkty. THERMOMASTER D-H SCHLAGDÜBEL 5. Fasádní izolace FKD S je vhodná pro aplikaci do kontaktních zateplovacích systémů a to především pro svou zvýšenou pevnost, tuhost a pro své tepelně . Fekvőszálas, vakolható, külső falak hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére vakolt felületképzéssel alkalmazandó kőzetgyapot . Alkalmazása Az FKD S Thermal kőzetgyapot táblát külső (határoló) falak külső oldalának hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére terveztük.


Nobasil fkd

Proč je minerální izolace FKD S nejvhodnější pro kontaktní zateplení obvodových stěn? Minerální vlna FKD S má. Katalóg Knaufinsulation - Sklená minerálna vlna - BAU-GARDEN.


V tomto jazyku žiaľ neexistujú žiadne súbory. Wärmeleitfähigkeit 041. Steinwolle - WDVS - Knauf Insulation Putzträgerlaibungsplatte FKD -U RS C2 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky