středa 30. května 2018

Jodisol cena

Jodisol cena

DPH = Kč bez DPH (běžná cena Kč, ušetříte tedy Kč). Cesta podania: Dermatologicky - na pokožku. Jódpovidón, voľnopredajný (Vp) , Antiseptiká, dezinficienciá.


Jodisol cena

Kožní roztok, ATC D08AG0 SPC ( Souhrn údajů o přípravku) Terapeutické indikace: 1. Max, prohlédněte si hodnocení a . Peroxid vodiku TMD drm. Dodavatel na trh ‎: ‎ SpofaDental a. Je to trojpercentný liehový roztok komplexnej zlúčeniny (jodoform) s možnosťou širokého použitia. Jod vázaný v komplexu . Dostupnosť: Nedostupné. Jodisol Spray s mech.


Naša cena s DPH: €. Poslať známemu Pridať do MOJE PRODUKTY. Přípravek se užívá jako povrchová dezinfekce. Cena , účinnost, vedlejší účinky. Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. JODISOL Dezinfekční a antiseptický roztok 7g.


Značkové zdravotnické prostředky a přístroje za atraktivní ceny - Bexamed s. Velkoobchodní cena Kčbez DPH. Ja, držiteľ autorských práv k tomuto dielu ho týmto zverejňujem za podmienok nasledovnej licencie: w:sk:Creative Commons. Běžná cena : 6Kč. Například Alpa gel ( cena od korun) nebo Kosmín ( ceny od korun). Výrobce: SPOFA DENTAL.


Léky na dosah - online lékárna pro vaše zdraví. Nakupte za výhodné ceny s osobním odběrem zdarma! Nově přehlednější a rychlejší. Je to tříprocentní lihový roztok komplexní sloučeniny . Vyznačuje se zejména nízkou váhou a kompaktními rozměry se . Lékárna, která vás nadchne.


Ceny v eshopu nemusí odpovídat cenám v kamenné lékárně. NÁKUPNÍ KOŠÍK: ks zboží za Kč. Léky jodisol spray g - porovnejte ceny zboží na internetu.


Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty v internetových obchodech. Viac info o produkte. Celaskon 500mg Červený pomar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky