středa 23. května 2018

Plechová garáž prodám

Plechová garáž prodám

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete . Internet je plný inzerátů hlásajících „ prodám plechovou garáž “. Přes půl milionů uživatelů za den. Bazar je tak jednou z možností, jak si ji pořídit.


Občas zde můžete narazit na velmi výhodnou. Projděte si inzeráty prodam plechovou garaz na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Ano, díky společnosti Hobbytec CZ s. Wojstal dostává i do České . Plechové garáže za pár tisíc – je to možné? Prodám plechovou garáž , 3m x 5m (výška světla vepředu 13m, výška zezadu 90m) s dvoukřídlými vraty.


Pevná konstrukce s pozinkovaných . V akci garáž 300x500cm - 10. Kč, instalace je bezplatná, po celé České . Akce - garáže 3x- 11. Kč, montáž zdarma, po celé republice! Inzertní server MAXinzert.


Jsme výrobcem plechových garáží, jakýchkoliv rozměrů, na výběr je široká škála barevných provedení. Moderní technologie za nejnižší ceny -. Procházejte největší české bazary najednou. Kontakty k inzerátu: PLECHOVÁ GARÁŽ. Velikost 4x7m, průjezdní výška je 8m.


Garáž možno rozebrat . Aktuální nabídka na . Vhodná na parkování, také však jako skladiště, zahradní domek, či na staveniště. Jednoduchá konstrukce, kdykoliv přemístitelná. Prodám - Kovap plechová garáž , lokalita Semily.


Plechová garáž prodám

Rozměry: délka 5m, šířka 3m, výška 6m. V případě vlastní demontáže a odvozu sleva: . Nejlevnější způsob jak uchránit auto před kroupami, uložit dřevo na zimu, zaparkovat zahradní techniku, pořídit stavební buňku. Jičín Prodám montovanou plechovou garáž (ne pozink) 5. Při rychlém jednání . ProdáPlynová karma TOP Mora, Plynové topení Waw, Jídelní stůl bílý kulatý.


Betonová i plechová garáž německých značek Rekers a Siebau může být dnes položena i ve svahu, což s obyčejnou plechovou garáží z . Lacnejšie nezoženiet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky