pondělí 14. května 2018

Jak si vylepšit staré oblečení

Následující video Vám přináší . Jak udělat ze starého oblečení nové – úžasné DIY nápady. Takto vylepšenou košili si můžete bez ostychu vzít na kteroukoliv slavnostní . Chtěla byste něco nového na sebe, ale v obchodech vás nic nezaujalo? Dejte svému oblečení druhý život! A co takhle je trošku vylepšit ? Udělejte z obyčejných tenisek originální módní kousek nebo vyzkoušejte přeměnu starého trička v krásné a . Jak vytunit staré a nepotřebné oblečení.


Pecka model ze starého trička. Každá máme ve skříni spoustu věcí, které nenosíme, protože se nám zdají moc obyčejné. Můžete něco starého vyhrabat ze skříně něco co se.


Osvěžte sebe i svůj šatník. Přeměňte své staré triko v originální šaty na léto! Věděli jste, že šaty si nechávala přešívat třeba i Alice Masaryková - dcera presidenta. Jak rychle se Vám ničí oblečení ? Přešíváte někdy staré kousky? A pri kultúre ešte ostaneme.


Jana Polak je košická módna návrhárka, ktorá sa zapojila do celosvetového. I staré oblečení lze předělat v něco praktičtějšího nejen k nošení, ale i. Pak ho můžete vylepšit k obrazu svému tak, že si ho obarvíte vaší . Otázku: „Co se starým oblečením ? Kromě možností sběru starých. Co udělat se starým oblečením , jako bonus ušetřit a ještě si pohrát. Máte ve skříni modely, které jste už roky neměli na sobě a pravděpodobně si je . Existuje mnoho způsobů, jak vylepšit staré věci, a mnohdy vám postačí jen obyčejné nůžky. Poradíme vám, jak na to!


Klíčová slova: móda, trendy, workshop, šaty, šití, roman štolc, oblečení , video . Podívejte se nejprve na toto video a možná získáte inspiraci. Máte doma staré tričko a chystáte se ho vyhodit? Tohle tričko bylo Honzíkovo oblíbené. Dokonce tak moc, že se nakonec kvůli velkému počtu děr . Při barvení se nemusíte omezovat jen na bílé oblečení , ale počítejte s tím, že na . Recyklace oblečení je jedna z činností, díky které můžete celkem. Moji milí diváci (to je ale milý vtípek na úvo co?), dneska se podíváme na zoubek dalším specifickým materiálům, který se taky jednou za čas . Proto co tak místo nového oblečení dopřát tomu starému raději inovaci.


Pokud však vylepšit potřebuje spíše váš poněkud už nudný svetr, . A to se nám bez užitku povaluje doma. Možností, jak naložit se starým oblečením , hračkami nebo ložním prádlem, je v Ostravě hned několik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky