úterý 23. ledna 2018

Saunový ráj holice

Saunový ráj holice

Realizace místní rozvojové . Je sice v malém městě, ale v blízkosti velkých měst, jako jsou . Kdo nezažil, nepochopí. Zatímco při naší minulé návštěvě SAUNOVÉHO RÁJE ve východočeských Holicích se jeho budova (hlavně zvenku) podobala pořád ještě . Návštěvníky čeká prohlídka s průvodcem a uvidí praktické ukázky . Před pěti lety zde vyrostlo moderní saunové. Nově otevřené zajímavé a nevšední relaxační wellness centrum. Přibližte se ohnivé energii a nechte své tělo prosytit životodárným léčivým teplem, prodýchat ohnivým žárem nového zrození.


Saunový ráj holice

Navštivte příjemné prostředí, kde načerpáte pozitivní energii, zrelaxujete své tělo a především si pořádně odpočinete. Finská sauna, ceremoniální finská sauna, kneippův chodník, bylinná parní lázeň. Kapacita: místPoskytnutí základního nářadí pro . Zajímavé a nevšední relaxační wellness centrum. Najdete zde šest prohříváren - několik druhů saun.


Je zde finská sauna pro klasické saunaře a ceremoniální . V Holicích na adrese Vysokomýtská 6u . Zásuvka 2V je zdarma a non-stop. Občerstvení a WC přímo v . Categories: wellness centre. Barrier-free access: Physically handicapped suitable Visually impaired partially suitable. Procedures: anti-cellulite massage, . Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou . V dostupných během otevírací doby při vstupu do saunového ráje. SAUNOVÝ RÁJ HOLICE - Dokonalá relaxace v oáze klidu a pohody.


Sauny, parní kabiny, bylinná inhalace, vířivka, kneippovy lázně, masáže. Organizujeme pravidelné saunové eventy pro veřejnost, speciální. Možnost hlídání dětí. V tomto narozeninovém týdnu má pro návštěvníky malý dárek – za . Holice - Zuzana Kvapilová a Přemek Gütler.


Turistický cíl, adresa: Vysokomýtská 62 . Saunový ráj je místo dokonalé relaxace. Přijďte zapomenout na starosti, odhoďte stres a odpočiňte si v ráji. Suché a parní sauny, bylinná inhalace, vířivka, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky