úterý 16. ledna 2018

Pruženka lemovací

Pruženka lemovací

Lesklá lemovací pruženka vhodná k lemování jemného prádla, svrchních plen a konfekce. Pokud chcete větší množství v kuse napište si prosím požadavek do . Pestrá nabídka pruženek a gum. Prádlové a dírkové pruženky , kloboukové pruženky a kulaté gumičky, lemovací pru… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Z jedné strany lesklá z druhé matná. Použitelná oboustranně. Pruženka má perfektní kvalitu.


Je elastická (tažná), po roztažení se vrátí. Pevnější hladká lemovací pruženka šíře 20mm vhodná na lemování softshellu, fleecu i začištění zipů. Na lemování triček nebo spodního prádla mi přijde moc . Videonávo jak pracovat s lemovací pruženkou - začištění nohavic, rukávů, lze použít i na průkrčník trička. K provozování webu DůmLátek.


Jedná se o český výrobek. Lemovací pruženky v metráži. Před použitím doporučujeme . Nádherná ozdobná pruženka v bílé barvě s lehkým leskem s vlnovkovým okrajem určená k dekorativnímu lemování , plochá, šířka mm.


Pruženka lemovací

Velmi kvalitní jemná . Pevnější lemovací pruženka šíře 20mm vhodná na lemování softshellu, fleecu i začištění zipů. Složení: polyamid elastan. PRUŽENKA LEMOVACÍ MATNÁ. Prádlová pruženka s leskem, použitelná na lemování - lámací, šíře mm.


Cena je uvedena za cm. Půlená pruženka vhodná k lemování oděvů. Internetový obchod na látky dle metráže. Vhodná při šití spodního prádla, lemování oblečení. Domů Zboží Hledání zboží: pruženka lemovací.


Objednané množství metrů dodáváme v . Pokud si netroufáme na lemování proužkem na třetiny, je tu ještě jedna jednodužší varianta, a to lemování lemovací pruženkou. Vhodné pro lemovací elastických materiálů. MIMINKO S PLÍNKOU A ZAVINOVAČKOU TĚLO . Látky metráž - prodej látek, nabízíme látky metráž, dětské látky, fleece, úplet, šusťák, flanel, plyš, galanterii, nažehlovačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky