pondělí 29. ledna 2018

Plotové tvárnice štípané cena

Tvarovka štípaná z jedné podélné strany. Při objednávce nad 20. Kč poptejte individuální slev. KB BLOK tvarovka štípaná 1-B bílá.


Plotové tvárnice štípané cena

V barvách: červená, černá, hnědá, okrová, karamelová, písková. Poptejte nejnižší cenu. Prodáváme betonové štípané plotové tvárnice a stříšky. Cena bez DPH Cena s . Tento stavební systém je určený pro stavby zděných plotů a plotových zdí,.


Původní cena bez DPH: 5CZK. Univerzální zdící prvek je určen především na konstrukce plotů a plotových zdí, dělících stěn, okrasných zdí, podezdívek a . BEST a bez dopravních nákladů. V nabídce najdete nejen pevné a mrazuvzdorné betonové plotové štípané tvárnice , které jsou vhodné zejména pro stavbu veškerých zdí a plotů. Zdicí prvky a plotové tvárnice - tvarovky, zdicí systémy, zdicí kameny, betonové cíhly, zákrytové desky a ztracené. FACE BLOCK cihlová, povrch štípaný.


Ztracené bednění, svahové a plotové tvárnice a další zdící systémy do 4h na. Vše za trvale nejnižší ceny. Skvělým doplňkem pro tyto tvarovky jsou plotové stříšky, které vám pomohou. Okrasná tvárnice štípaná oboustranná. Plotové tvárnice vymývané a Valcha.


DPH , plus náklady na doručení. Inzeráty štípané tvarnice - aktuální inzeráty na Sbazar. Výroba a prodej štípaných plotových tvárnic v různých barevných variacích. Navíc lze tyto betonové štípané tvárnice vyrábět v různých odstínech.


Ať už plánujete postavit zahradní plot, dělicí nebo opěrnou zídku, podezdívku budovy či nejrůznější okrasné sloupky, skvěle vám poslouží štípané tvarovky. DITON ZATRAVŇOVACÍ TVÁRNICE - přírodní. Brož Štípané tvárnice - Zdící systém z tvarovek z vibrolisovaného betonu s povrchem imitujícím štípaný kámen. Výsledná cena za konstrukci včetně DPH. PLOTOVÉ STŘÍŠKY se používají k zakrytí poslední řady plotu, zídky a opěrné . Dostupnost, Na dotaz - termín upřesníme.


Betonové prvky vhodné pro výstavbu . CSBLOK jednostranně . Kč bez DPH z ceny palety. Pokud plánujete koupit více kusů. Tvárnice plotová A jednostranně štípaná , písková - 390x190x190mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky