pátek 12. ledna 2018

Hřebíky papíráky

Hřebíky papíráky

Stavební ocelové hřebíky, kolářské hřebíky, čalounické a dalších. Různé délky, kvalitní . Cena bez DPH: 4- Kč. Hřebík do krytiny x 25 . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tento produkt již není na skladě.


Parametry : Materiál: ocel, pozinkovaný povrch Rozměr: x (tloušťka 5mm , délka 16mm) Velikost balení: balení kg. Lepenkové hřebíky (též papíráky či téráky) mají tenčí dřík a velkou hlavičku, proto se převážně používají k připevňování lepenky, izolací a asfaltových šindelů . Pro upevňování eternitových desek se používá hřebík do krytiny s malou hlavou, která je . Už z názvu je jasné, že se uplatňují při připevňování . Stavební hřebíky jsou nejběžnějším druhem hřebíků , používaným ve. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek . Připevníte s nimi lepenku, bitumenový pás i kanadský šindel. Také vhodné pro upevňování . Spojovací materiál - hřebíky - stavební, kolářské, papíráky , hliníkové -vruty do dřeva, železa -šrouby maticové šestihranné, vratové -podložky, matice, křídlové . Prodej hřebíků do krytiny realizujeme za dobré ceny po celé ČR. Měděné hřebíky dodáváme po celé ČR formou balíkových zásilek.


Hřebíky papíráky

Výsadby provádíme na jaře a na podzim. Dbáme o to, abychom . Jednotlivé díly šindele se přibíjí tzv. Vhodná pro hřebíky 10-14mm, oblé spony 10-12mm, obdelníkové spony 4-14mm , šířka. Dělí se na kalené pevnostní hřebíky , kolářské hřebíky s malými hlavičkami vhodné pro upevňování ku příkladu podlah (říká se jim také papíráky ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky