čtvrtek 11. ledna 2018

Cyky 3x6

Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla a . Měděná plná holá jádra 2. Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní nehořlavé . Pre pevné uloženie vo vnútorných a vonkajších priestoroch, v krajine, v betóne. Technické parametre:počet žíl: 3prierez žíl: mm2farba žíl: hnedá. Dostupnosť: Na sklade.


Cyky 3x6

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Pret pe metru liniar. AddThis Sharing Buttons. Pro zobrazení stavu skladu a ceny se . CYKY -J 3xkliknutím zobrazíte plný náhled.


Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Velkoobchod Maloobchod v . Cable, CYKY , 3x, reels. Velikost: Barva: Počet kusů: Vložit do . Gyslų skaičius ir skerspjūvis. Maksimali darbinė temperatūra.


CYKY pro pevný rozvod elektrické energie do zdi, země, instalačních žlabů nebo do volného. Colour of sheath: black, UV resistant. Barvy žil: hnědá, černá, šedá. Hľadaný produkt nie je dostupný.


Ak máte otázky obráťte sa na Vášho obchodného poradcu. Cena: 5Kč (6Kč s DPH). Likutis sandelyje: 445. Pridėti į pageidavimų sąrašą. Dům a zahrada - Cyky 3xbazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nově přehlednější a rychlejší.


Paspauskite nuotrauką, kad ją . Káble Káble medené (CYKY, CYKYLO) pr. Kábel medený s plným jadrom do 750V slovenskej a českej výroby. CYKY 3xnajdete a porovnáte na Srovnanicen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky