čtvrtek 11. ledna 2018

Cena roxoru 12

Kvalitní roxory o průměru mm levně. Nakupujte materiál za výhodné. Roxor průměr 12mm , délka 6m. Prodejní cena je za: metr běžný.


Betonárska oceľ roxor , strmienka,siete do betónu. Výhodná cena kari siete. Doprava hutného materiálu a betonárskej ocele priamo na. Skupina DEK žádá o váš souhlas s používáním souborů cookie pro účely správného fungování, zlepšení výkonu, sociálních médií a reklamy.


Betonářská výztuž - ocelové tyče průměr mm. ROXOR mm - délka bm. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Predaj roxor , kari siete, betonárska oceľ, dovoz priamo na stavbu.


Cena : € (s DPH). Tovar dostupný Overte si . Dům a zahrada - roxor bazar. Nazýva sa aj hrebeňová oceľ, stavebné železo, alebo jednoducho roxor. Kruhová tyč s žebírky, která se nazývá roxor , betonka.


Používá se na výrobu armovacích drátů, nebo jako samotná . Nejkvalitnější betonářská ocel armovaná ve výrobních délkách m , ,m anebo 1m. Alternativně je užíván i výraz roxor , roksor nebo betonka. Technické parametry: Délka: mb Průměr drátu mm Dopravu naceníme dle Vámi požadovaného množství a místa. Vaše cena bez DPH: 10Kč . Původní cena : 30Kč. Ušetříte, Kč (– ). Standardní délka dodávaných tyčí je - m. Názov tovaru: roxor 12mm (6m).


Jednotková cena (bez DPH): 0. Kč s DPH, Kč bez DPH. Svařitelnost materiálu zaručena. Sobota: :– 21:00. Nedeľa: :– 20:00. Dom má rozmer 8x1m.


Nadpájať sa vraj nesmie, z 12m zostane odpa 6m nestačí. Stavebná oceľ: doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Při ohýbání a tvarování roxorů je nezbytné dodržovat normované poloměry ohybů .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky