pondělí 29. ledna 2018

Plastové rámky 39x24

Plastové rámky šetří čas včelaře. K dostání jsou plastové rámky typu Hoffmann, které jsou s rámkem, mezistěnou a mezerníky. Vybrat si můžete variantu Classic. V debatách o plastových rámcích koluje mnoho mýtů a teorií o tom, že na plastové rámky včely stavět nebudou. Rozhodli jsme se tedy vyzkoušet vše v praxi.


Všechny naše plastové rámky mají atest pro styk s potravinami. Vyzkoušejte tradiční a prověřené . Konstrukce celoplastových rámků , které Vám nabízíme, slučuje všechny známé výhody. Duté boční loučky typu hoffmann dobře tepelně izolují a zbavují nás . Ukázka nanášení vosku válečkem a štětcem na plastové rámky 39x24. Více naleznete na vphamry. Materiál - polypropylen s tepelnou odolností do . Nabízíme plastové rámky , které vám ušetří práci se sbíjením rámků, napínáním drátku a zatavováním.


Vše co včelař potřebuje včelař pro výrobu rámečku do úlu, plastové rámky. Forma na sbíjení rámků 39x24. Rámkové přířezy lípa 39x24. V balení je ks rámkových přířezů.


Platové rámky jsou tedy s rámkem, mezistěnou a . Madlo na plastové rámky snadná manipulace, není zapotřebí již rozpěráků. Vždy máte jednu ruku. Díky plastovému rámečku, Vám odpadne zdlouhavé sbíjení, vyplétání. Díky konstrukci typu Hofman také přitloukání mezerníků.


Celoplastový rámek 39xpro volnou stavbu - termo - zelený. Nějaké nové zkušenosti, nějakých nových uživatelů s rámky s plast. Popis: Zakoupené rámky je nutné před prvním použitím opatřit vrstvou včelího vosku.


Plastové rámky 39x24

Doporučujeme, pro potírání využít štětec a rozehřátý vosk. Zvířata - RAMKY 39xinzerce. Prodám nové, zateplené úly - rámová míra : x cm. Prodám 1ks použité žluté plastové rámky 39x24.


Obvodový plášť úlu je z. Rozkládací plastová konstrukce rámku do níž se vkládá vosková mezistěna. Rámek 39xplastový skládací. Mezistěna není součástí výrobku. Balné mezistěny do kg. Držák na plastové rámky.


Plastové rámky 39x24

Přířezy a rámky - Rámky plastové - Včelařství Krejčí je rodinný obchod s včelařskými potřebami a dalším. LISOVNA PLASTŮ , REKLAMNÍ A PRŮMYSLOVÝ TISK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky