pátek 19. ledna 2018

Kovové tkaniny

Kovové tkaniny

Technickými tkaninami rozumieme ploché výrobky, ktoré sú vyrobené z pravouhlo prekrížených kovových drôtov alebo z umelých hmôt, spracovaných do tvaru . Tomu odpovídají námi vyráběné kombinace materiárů, typy vazeb, ok a průměrů drátů. Oka různých rozměrů, tkaniny vyrobené ze zinkovaného i černého drátu. Kovové a rabicové tkaniny.


PDF katalógy na stiahnutie. Veľkosť oka (mm), Priemer drôtu (mm), Výška (cm), Dĺžka rolky (m), Povrchová úprava. Velmi pevné a kvalitní pozinkované pletivo s širokými možnostmi použití. Stále skladem, střiháme po bm. Například jako kátrovací či ochranná síť.


Vyrábajú sa na člnkových tkacích stavoch zo žíhaného alebo pozinkovaného drôtu. Nerezová tkanina kovová , se čtvercovými oky. OV, moderní architektura. Drátěné tkaniny jsou vynikajícím filtračním médiem, pokud je to nutné pro.


Náš dodavatelský program zahrnuje drátěné tkaniny z téměř všech materiálů, které . Průměr drátu: - mm. Dále se používají jako sítě proti hmyzu a zvířatům. EM pneu, nákladní pneu, stavební pneu, levné pneu, ruské pneu, letní i zimní pneumatiky. Jsou speciální jemná drátěná síta, která jsou díky svému tkaní určená k filtrování kapalin či filtraci za vysokých tlaků.


Rabice - tkanina kovová rabicová objednejte v eshopu přímo od českého výrobce DOPS s. V závislosti od typu tkaniny je možné po vzájomnej dohode dodať aj iné rozmery, maximálne. Včelárske pletivá –t. Fe), alebo pozinkovaný drôt (Zn).


Kovové tkaniny

Vyhledejte své nové obchodní partnery z oboru kovové drátěné tkaniny v mezinárodní databázi firem Kompass. Ověřené informace o firmách včetně kontaktů na . Obor Tkadlec - kovové tkaniny a síta. Tato stránka obsahuje všeobecné informace o oboru, nevztahují se ke konkrétní škole. Filtrační tkaniny keprové. Standardní program - kovové dráty . HJ-DECO je jedným z popredných výrobcov a dodávateľov stolových stolíkov v Číne, máme vlastnú továreň.


Vitajte na kúpu dot tlače kovové tkaniny pre stolové. Využití, Třídění písku, drceného kameniva, koksu, filtrování, čištění apod. Materiál kovových tkanin : ocel, nerezová . Výroba drátů, lan, pružin, ocelové kordy, pružinové dráty, kovové tkaniny , drátěné výrobky. Vystavit v této kategorii.


Brezová pod Bradlom , . Drátená tkanina so ątvorcovými okmi zobraziť detail. Tkaniny kovové so štvorcovými okami zobraziť detail. STOLIČKY K2KOVOVÉ TKANINY hnedá. KRZESŁO TAPICEROWANE K2CHARAKTERYSTYKA WYMIARY Szeroko.


Najděte vysoce kvalitní držák kovové tkaniny vyrobený v Číně s vysokou pevností zde na metalhook-cn. PACLÍK, PACLIK, PACLÍK s. Velkoobchod železářství, Velkoobcho železářství, eShop, Lesha, Collomix, Obchodní zastoupení, Výhradní zastoupení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky