pátek 12. ledna 2018

Restaurace melicharka

Staročeský hostinec s otevřeným grilem Vás zbaví všedních starostí. Součástí restaurace jsou dva salonky, jeden z nich je pro osob, . Obložené prkénko (uzený sýr, hermelín, gouda, klobása, šunka, beraní rohy) A1a AA10. Sýrová variace s bylinkovým balkánským sýrem a olomouckým . Typický staročeský hostinec s otevřeným grilem Vás zbaví všedních starostí. Dnešní obě polední menu v restauracaci dle vlastního výběru.


Restaurace melicharka

Provozujeme staročeský hostinec s otevřeným grilem a celkovou kapacitou míst. Pořádáme firemní akce, rodinné večírky, svatební hostiny nebo. Plánujete-li večeři v našem hostinci MELICHARKA po hře, doporučujeme. Nechte se unést vůní a chutí, která i mlsný jazyk ukonejší k nejdokonalejší.


Vaše oblíbené zvěřinové restaurace. K Vaší objednávce budeme přímo před . Příjemné prostředí, možnost konání větších akcí, oddělený salonek, kde . Hodnocení od uživatelů, rychlé odkazy na recenze na dalších portálech. Kontakty, telefon, e-mail, . Stravenky ‎: ‎Ticket restaurant, Sodexho, Gastro. Protože jsme na známém serveru našli, že je mezi nejlépe hodnocenými ve městě a okolí, . STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA . PLASTOVÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK - Nabízíme vám velký výběr plastového zahradního nábytku. Plastovým nábytkem vybavujeme koupaliště, restaurace , hotely . Melicharka - BAKALÁŘI.


A co ten jak pokaždy seděl u Cíle (naproti restauraci Jiskra,sídliště Šumava) na . Poukaz do Restaurace Pod Skálou v Rychlově. Royal Kebab House, Praag: Bekijk onpartijdige beoordelingen van Royal Kebab House, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Od pondělí pro Vás exkluzivně v restauraci ,,U Bílé labutě” u pana Dědka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky