pondělí 15. ledna 2018

Požární žebřík cena

Požární žebřík cena

Jednohákový požární přenosný žebřík je určen pro zásahovou. Požární žebřík jednohákový PH. EUR DPH: Bonusových bodů . Všechny Žebříky pro požární sport této značky jsou chráněny originálními obaly přímo od výrobce.


Požární žebřík cena

Uvedená cena zboží je úplná a konečná. Nalezli jsme také 15. Prodej požárních žebříků. Hasicí technika Červinka Hodějice. Zvolte rozměr: 210x148mm, 297x210mm.


Smluvně zajíštěný servis, vše bez starostí a za rozumnou cenu. ZDa DZ1 kontrol technického stavu ocelových konstrukcí a požárních vlezů,. Revize hliníkových a výsuvných žebříků ZDa DZprovádíme u Vás na místě. Otočný požární žebřík - Mercedes Atego jako hasičské auto s žebříkem je jedním z význačných modelů série SIKU. LMS Smarts kovovým žebříkem se zvýšenou odolností.


Cena v e-shopu s DPH: 8Kč. Předchozí skupina zboží. Vyrábíme a montujeme požární žebříky se suchovodem nebo bez. Všechny součásti požárního přenosného žebříku jednohákového, s výjimkou příčlí, jsou zhotoveny . Provazový polyamidový žebřík délka 2m.


CELKOVÁ CENA ZA VYBRANÉ VARIANTY. Vaše cena bez DPH, 133. OTÁZKA: Dobrý den, provádíme rekonstrukci dvoupodlažního výrobního objektu s rovnou střechou. Je nutné mít požární venkovní žebřík na . Dvojitý všestranný žebřík vyniká vysokou tuhostí.


Požární žebřík cena

Přepočtená cena bez DPH: 35EUR. Kabelové žebříky slouží k vytváření nosných tras určených především k ukládání kabelů větších průměrů a to zejména pro vertikální trasy - tzv. Velké hasičské auto MACK Granite s funkční stříkačkou, vysuvným žebříkem a majákem se sirénou.


Modely Bruder vynikají detailní zpracováním, funkčními a . Katalogové číslo: POZ09. Střešní nebo stěnový žebřík KTLADD je základním prvkem systému pohybu osob po střeše a přilehlých stěnách. Vyrábí se v délkách os - 2m a lze je . Pořizovací cena žebříku byla téměř 1milionu korun.


Výšková technika je speciální požární technika, kterou disponují v rámci integrovaného . Koncová cena bez DPH, 134. Oddělení technických prostředků požární ochrany (dále jen OTPPO) provádí zkoušky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky