čtvrtek 17. září 2015

Stk cena brno

Stk cena brno

Opakovaná technická prohlídka, 53– Kč. V souladu se zákonem č. Technické prohlídky vozidel. Jednostopá a tříkolová motorová vozidla s celkovou hmotností do 1. LA, LC a LB moped) a přípojných vozidel k nim, 64-. Nabízí kompletní služby stanice technické kontroly. Stanice technické kontroly Boskovice.


Nabídka služeb stanice technické kontroly pro osobní automobily a traktory. V našem areálu je možné dále využít mycí centrum a bistro s drive-in. Zastavte se a nebo jenom přibrzděte! Mapa a popis trasy, poplatky a ceny pohonných hmot na jednom místě.


Vynález studenta z Brna odhalí auto v protisměru a varuje ostatní. Připravíme vaše vozidlo na STK. Rychlé vyřízení a výhodná cena. Odstraníme technické nedostatky, které by . Ceny za služby mohou být různé. Ceníky jednotlivých stanic technické kontroly jsou k dispozici na webových stránkách společností.


EMISE pro osobní automobily. Zajistíme za Vás prověrku Vašeho vozu na STK. Akční ceny montáží LPG. SEVISNÍ PRÁCE, Cena vč.


Kvalitní služby autoservisu v moderních provozech v Brně a blízkém okolí. Zarezervujte si termín ihned online! Naše odtahová a silniční služba AsisTrans s. Autosalon a autobazar Škoda Brno. Nabízíme kvalitní služby a příznivé ceny.


Autorizovaný prodejce a servis motocyklů KTM. Přidat do porovnání . Vážení zákazníci, Prohlídky provádíme v dopoledních hodinách BEZ OBJEDNÁNÍ, v odpoledních hodinách je nutné se . Volkswagen Passat Variant R Line HL TDI 4M 7DSG SCR 1kW ilustrační . Atoma - Autocentrum Brno. Akce měsíce - Focus kombi za cenu 5dv 319.


Pojištění vozů, Správa vozového parku a další služby v AutoMatýska. Brno -město nebo z jiného . Vše se zárukou a za příjemné ceny. Jj myslím že to bude všude stejné . LÍDL Kuřim Realizace: . Nenecháme vás jet hromadnou dopravou.


Stk cena brno

Kamkoliv v Brně vás odvezeme zdarma. Nedáme vašemu miláčkovi kartáčem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky